keskiviikko 2. lokakuuta 2013

360: Kylpyhuone

Päätin otta jokaisesta huoneestamme 360-kuvasarjan, siten että kuvaan huoneen aina jokaisesta nurkasta ja esittelen sen blogissa myötäpäivään. Aloitan kylpyhuoneesta, koska se ei ole päässyt blogiin pitkään aikaan. Tältä näyttää meidän kylpyhuoneen jokainen nurkka:
Lasiovet näyttävät ihan sinisille kun luonnonvalo tähän vuorokauden aikaan on niin sinistä. Ne vaihtavat usein väriä. Olen tykännyt lasiovista, koska ne ovat märkätiloissa niin huolettomat, ei tarvitse heti olla pyyhkimässä vesiroiskeita, joita kyllä tulee kun ovi on ihan suihkun vieressä.

Normann Copenhagenin Silo-hylly on ihana purnukoiden säilyttäjä, mutta se ei oikein ole tarkoitettu märkätilaan, koska saumat ovat alkaneet vähän ruostua. En pidä perinteisistä lankakori-säilyttimistä, joten toivotaan että Silo kestäisi vielä edes vähän aikaa.

Suihkut ovat Hansgrohen Raindance -merkkiset ja sekoittajat samaa merkkiä. Mietimme hankintavaiheessa, tarvitseeko suihkusekoittajassa olla juoksuputkea ja päädyimme siihen, että ei, joskus sitä kaipaa (kun täyttää saunakiulua), mutta hyvin ollaan pärjätty ilmankin.

Poreamme on kahden istuttava ja merkiltään Westerbergs. (Toimii usein myös kissen juoma-astiana, kun hanan laittaa liruttamaan hiljakseen.) Terapia-valojen joku osa meni aika nopeasti rikki, emmekä ole saaneet vieläkään takuusta uutta osaa, muuten olemme tyytyväisiä hankintaan.

Tässä bonuksena kylpyhuone vielä alhaalta ja ylhäältä:6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttäää kylppäri ja hasuka idea tämä 360 kuvaus :) Mäkin saan kylmiä väreitä niistä lankakoreista ja heti katsoin että onpa kiva säilytin saippuoille, Voiskohan sitä uudelleen maalailla jos alkaa ruostumaan...auttaiskohan se asiaa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Olemme myös miettineet Silon uudelleen maalaamista, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla. Ei ruostetta ole kuin ihan vähän saumoissa, mutta tietysti se siitä leviää ajan myötä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Poreamme on kyllä ihana kylminä iltoina <3

  VastaaPoista
 4. Oi mikä luksusspa täältä löytyi! :) Mistä tuo shampooteline on hankittu? Tuo suihkujen välissä. Meidän pitäis keksiä joku vastaava, kun pullot lojuvat aina lattialla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Hylly on Normann Copenhagenin Silo ja olen ostanut sen Finnish Design Shopista.

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.