tiistai 22. lokakuuta 2013

Kirjahyllyn tuunausta

Olemme tuunanneet kirjahyllyä viime viikkoina ja sunnuntaina ostimme siihen vielä pari ovea kätkemään sekalaisimmat tavarat. Nyt hylly näyttää jo hieman paremmalle:

 Aiemmin hylly on odottanut inspiraatiota tämän näköisenä:


Kirjahylly on työhuoneessa, joka on melko vähällä käytöllä muihin huoneisiin verrattuna. Huone on lähinnä kissujen käytössä, koska heidän hiekkalaatikko sijaistee täällä. Myös pöytäkoneeni on tässä huoneessa, mutta useimmiten käytän läppäriä olohuoneessa. Vähemmän käytön vuoksi huone on ehkä jäänyt vaiheeseen ja sekalaisen tavaran säilytyspaikaksi.Kirjahyllyn päälle vaihdoin ja sommittelin uusia printtejä ja sisustustavaroita elokuussa, kun Bambi kotiutui meille. Asetelma näkyy myös olohuoneeseen, joten tällainen raikas näkymä on huomattavasti vanhaa parempi. Kirjoja pitäisi vielä inventoida niin saisi hyllyyn lisää järjestystä. Aika pienellä vaivalla sai ihan eri tunnelman aikaiseksi, vai mitä olette mieltä?

4 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen hylly! Nuo printit hyllyn päällä on ihanat♥ Raikas, tyylikäs ja justiinsa kiva nyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3 Vielä vähän kun karsii ja järjestelee kirjoja niin sitten on ihan siistin näköinen. Toisaalta saahan kirjoja kirjahyllyssä ollakin :) Printit tein kerran, kun testailin värejä ja kuvioita yhteen työjuttuun liittyen ja nuo kuosit syntyivät sivutuotteena :D

  VastaaPoista
 3. :) Mistä tuo ihana puu on?

  VastaaPoista
 4. Puu on ostettu Ikeasta noin viisi vuotta sitten, silloin kun Ikea otti eläintuotteet valikoimiinsa. Enää vastaavia en ole Ikeassa nähnyt, mutta jostain nettikaupasta voisi vastaava löytyä :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.