perjantai 25. lokakuuta 2013

Ensimmäisiä jouluvaloja

Ostin Clasulta ihanat pallovalot. Ajattelin sijoitella ne pöydälle, mutta siinä ne näyttivät jotenkin mitättömille, olisi pitänyt olla useampi polttimo. Valot toimivat paristoilla, joten niiden sijoittelussa ei ole kuin mielikuvitus rajana. Lopulta ne päätyivät verhotankoon:


Minusta valot näyttävät tosi kivoille valkoisten verhojen kanssa. Ajattelin ostaa toiseenkin päähän samanlaiset.Nyt valot ovat palaneet noin viisi vuorokautta ja patterit ovat jo lopussa, vaikka luulisi että noin pienissä tuikuissa neljä patteria kestäisi aika paljon kauemmin. Pitää testata erimerkkisiä pattereita jos se pidentäisi paloaikaa. Verhoista kun ei aina jaksa ja muista käydä yöksi niitä sammuttamassa.

Ulos en ole vielä ennättänyt valoja ripustaa, ehkä sunnuntaina voisi olla piha talviteloille -päivä. Samalla pitäisi tyhjentää mullat kesäkukkaruukuista, lakaista terassit ja alkaa varttumaan lunta <3

Kivaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs nämä pallerot hauskoilta näiden verhojen kaverina! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Tulen vierailulle teillekin naapuriin :) Minustakin valot ovat kivat, ne jotenkin kuuluvat verhon kaveriksi. Harmi vain, että patterit eivät kestä jatkuvaa päällä oloa.

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.