torstai 17. lokakuuta 2013

10 kuvaa kesään: lokakuu

Tänään jatkuu 10 kuvaa kesään -haaste, jonka sain white & black -blogin J:ltä. Haasteessa valitaan yksi kodin ikkuna, josta otetaan kuva kuukauden jokaisena päivänä syyskuusta ensi vuoden kesäkuuhun. Halusin ottaa sellaisen kuvan, josta näkyy myös sisustusta, jotta pystyn seuraamaan sekä pihan että sisustuksen muutoksia.

Lokakuussa näyttää tältä:
17.10.2013 klo 16.49
 
Syyskuun tunnelmat olivat tällaisia:


17.9.2013 klo 17.30 

Kuukaudessa puista on tippuneet melkein kaikki lehdet ja männyt näkyvät nyt selkeämmin. Myös naapuritalot ovat tulleet esiin. Tänään oli pilvinen sää, joten kaikki ulkona näyttää hieman eriväriselle syyskuun aurinkoiseen päivään verrattuna. Sisällä vaaleanpunaiset ruusut ovat vaihtuneet keltaisiksi ja olohuoneen pöydällä on syksyisiä kynttilöitä. Ei mitään kovin radikaaleja muutoksia vielä, toivottavasti seuraavassa kuvassa olisi jo lunta <3

Tästä voit tarttua haasteeseen, jos et sitä ole jo saanut:
Valitse yksi kotisi ikkuna, josta kuvaat koko kuvasarjasi. Valitse kuukauden päivä jolloin kuvaat. Ota kuva samasta paikasta aina valitsemanasi päivänä. Julkaise kuva blogissasi. Halutessasi voit julkaista kertyneistä kuvista kollaasin joka kuukausi.

4 kommenttia:

 1. Tää sun juttu ottaa kuva niin, että myös sisustusta näkyy on vaan niin verraton idea, että jaksan edelleen ihastella :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Nyt toisen kuvan jälkeen kyllä huomaa, että pihan muutokset eivät näy niin selkeästi, kuin jos ottaisi kuvan vain pihasta. Täytyy seuraavaan kuvaan keksiä sisälle ehkä jotain muutosta, ettei käy tylsäksi. Ensi kesällä on kyllä kiva nähdä, miten vuodenajat ovat vaikuttaneet sisustukseen.

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva idea tällainen haaste, täytyypä alkaa kuvaamaan kerran kuussa maisemaa :)

  Muutoinkin oli kiva löytää blogi, ehdottomasti jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli kyllä tosi kiva haaste, nappaa mukaan! On kiva huomata itse pienia muuttuneita asioita, joita ei varmaan ilman kuvia huomaisi. :)

  Tervetuloa lukijaksi, aion tutustua sinun blogiisi kunhan ennätän vastavierailulle! :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.