lauantai 12. lokakuuta 2013

11 kysymyksen haaste

Kiitos kivasta haasteesta Kristiinalle Deko 133 -blogista!

Haasteen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
Tässä vastaukseni Kristiinan kysymyksiin:

1. Kerro kolme asiaa, jotka ovat bloggaamisessa parasta?
Parasta on vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Saan vielä melko vähän kommentteja, mutta niiden tärkeys korostuu sitäkin enemmän. Jännittää aina onko kommentteja odottamassa, kun kirjaudun Bloggeriin ja silloin kun on, minut valtaa jännitys, kuten joulunakin, että kuka on kirjoittanut ja mitä <3

Toiseksi parasta on oma kehitykseni kirjoittajana sekä valokuvaajana. Kun selaan vanhoja postauksia, tekisi mieli korjailla niistä sitä sun tätä, koska jo nyt osaisin paremmin.

Kolmanneksi asiaksi mainitsen kodista nauttimisen. Kun näen kotimme kuvien kautta, huomaan enemmän yksityiskohtia kuin kotona kuljeskellessani. Hankala selittää mitä tarkoitan, mutta siis kuvissa yksityiskohdat korostuvat.


2. Miten ystäväsi kuvailisivat sinua ihmisenä?
Tämä oli vaikea, piti oikein kysyä :) Malttamaton ja tunnollinen. Sain muitakin kuvailuja, mutta ne olivat niin sisäpiirin vitsejä, että valitsin nuo kaksi.

3. Kadutko mitään tehtyä tai tekemättä jätettyä? 
Olen tehnyt elämäni aikana todella typeriäkin tekoja, mutta on vaikeaa sanoa kadunko niitä. Virheet kuuluvat elämään. Yleensä teen kaiken mitä haluan, joten ei kaduta mikään tekemättä jäänyt asia.


4. Kulta vai hopea?
Pidän molemmista, riippuen missä käytössä. Kaikki sormukseni ovat kultaisia kun taas kaikki kaulakorut ovat hopeita. Vessassa on kultaiset laatat ja sisustuksessa on muuten paljon hopeaa. 


5. Minkä sisustushankinnan aiot/haluat tehdä seuraavaksi?
Minulla on koko ajan hirveästi hankinta-haaveita. Nyt ovat mielessä pyörineet Kartellin Fly-valaisin ruokapöydän päälle ja mies on haaveillut eteiseen Vitran Uten Siloa ja tämä haave on tarttunut minuunkin. Todennäköisesti seuraava sisustushankintani kuitenkin on kasapäin jouluvaloja ja -koristeita! :)6. Nolo tapasi?
Revin kynsiä. Minulla on muutenkin huonot kynnet, eikä niiden tilannetta auta se, että revin niitä.

7. Mitä muistat ensimmäisistä koulupäivistäsi?
Koulun piha oli hirmuisen iso hiekkakenttä ja siellä oli paljon ikäisiäni! Luokassa teimme jonkun kivan aurinko-tehtävän jossa sai piirtää. Ruoka oli hyvää ja välitunnilla leikittiin niin innolla, ettemme huomanneet mennä heti sisään kun kello soi.

8. Oletko unelma-ammatissasi?
Aikalailla olen. Työskentelen mainostoimistossa graafisena suunnittelijana. Rakastan työpaikkaani, työtehtäviäni ja työkavereitani. Joskus tuntuu että haluaisin "helpomman" työn, mutta rakastan kyllä haasteita ja niitä haastavampiakin työpäiviä.

9. Mitä käsilaukustasi löytyy?
Kalenteri, tarrarulla-harja, huulirasva, avaimia,sateenvarjo, särkylääkettä..


10. Paljasta itsestäsi tai kodistasi asia, jota et ole blogissa aiemmin kertonut? 
Harrastan moottorikelkkailua. Tule lumi, tule, tule, tule!!


11. Kuinka valmistaudut tulevaan jouluun?
Intoilen ja hössötän ja googletan ja ostelen ja tilailen! Olen etsinyt hikihatussa kokovalkoisia joulukuusen palloja, mistä niitä saa? Tilasin tällä viikolla uusia joulutekstiilejä, jouluiset tyynyliinat ovat jo tyynyjen päällä, tosin vaatehuoneessa vielä, mutta oli pakko yhtenä iltana ne jo valmistella. Rakastan joulua! 


Olipas kiva haaste, tuli ylläreitä itsellenikin! :D

Tämä haaste on kiertänyt jo pitkään blogeissa ja on vaikea keksiä uusia haastettavia niistä blogeista joita seuraan, varsinkaan sellaisia joilla on vähän lukijoita. Olisiko tämä haaste siis kiertänyt jo tarpeeksi?

6 kommenttia:

 1. Ei vitsi, kohdassa kymmenen oli pakko hihkaista: Minäkin kelkkailen, oma peli on punainen Ski-Doo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta! Jeeee! <3 Onko sun Skippy sportti-mallinen? Missä käyt ajamaas (metsässä, jäällä, radalla..)? Ihan älytöntä, eihän kukaan harrasta ikinä kelkkailua :D Mahtavuutta!

   Poista
  2. Kyllä, sportti sen olla pitää. :) Meillä menee täällä päin tosi hyvät reitit, joten jäällä ja metsässä ajelen. Tänä kesänä vielä kävivät kaikki lähireitit tasoitellen kaivinkoneella läpi, joten ensi talvea odottaa entistäkin kovemmin. Mikä parasta, tämän meidän uuden kodin vierestä pääsee suoraan reitille! Mites teidän reitti- ja ajelutilanne sielläpäin? Minä jo lukioiässä ajelin koulumatkat kelkalla, kymmenen kilometrin koulumatkan hujautti sillä nopeammin kuin autolla. Hienoa että muitakin tyttökelkkailijoita löytyy, tämä kun muuten on melko miehinen laji. :)

   Poista
  3. Minäkin ajelen sportilla, Arctic Cat F6:lla. Miten unelmaa olisi mennä kouluun tai töihin kelkalla! <3 Meilläkin menee paljon reittejä, mutta ne ovat pienten yhdistysten ylläpitämiä, joten pattia riittää. En tiedä vielä miten uuden kodin lähistöltä lähtee reittejä, viime talvena vielä vietiin kelkat kärryllä johonkin kauemmaksi. Tänä talvena on tarkoitus tutkia lähireittejä tai niiden mahdollisuuksia. Parhaat reitit ovat olleet Levillä ja Tahkollakin oli ihan kivat baanat. Minä olen vielä suhteellisen tuore harrastaja, alkava talvi on vasta kolmas täysimittainen ajokauteni. Empä taida tuntea vielä yhtään tyttökelkkailijaa, aina ajelen poikien kanssa. Olemme meidän kelkkatiimin kanssa katsoneet koko kesän kelkkavideoita (Ruff Ridersien omat ovat parhaita) ja nyt meillä on kauhea hyppyri-innostus :)

   Poista
  4. Meidän kotipaikkakunta on parinkymmenen kilsan päästä Tahkolta. Tahkon suunnassa on enemmän patteja, mutta koillisen suuntaan Rautavaaralle paranee. :) Minun vanhemmilla on aina ollut kelkkoja, joten pikkutytöstä lähtien on sellaisen kyydissä tullut istuttua. Joku talvi sitten innostuttiin etsimään järveltä tuulen juoksettamia lumihyppyreitä ja hypittiin niistä - ihan kivaa, mutta koko ajan mietitytti että milloin jotakin räsähtää rikki. :D Viranomaisten kanssa oltiin yhden kerran tekemisissä, kun päätettiin oikaista parinkymmenen kilsan matka sähkölinjojen alta, ei metsänvartija oikein tykännyt kun sai kelkkakolonnan vastaansa. Ainoastaan yhdesti olen lentänyt kelkan kyydistä, silloin kun en ukkeleitten matkassa ajellessani huomannut erään lammen rannalla ollutta pattia. Voe että, nythän tässä alkaa jo kuume taas iskeä!

   Poista
  5. Mulla on kuume ollut kova jo hyvän tovin. Kesä kun loppui ja puut alkoivat muuttaa väriään alkoi armoton lumen odotus :) Minä olen lentänyt kaksi kertaa kyydistä, mutta eipä ole tahti pahemmin hidastunut. Olen kirjoittanut ihan oman kelkka-postauksenkin, se odottelee kauden alkua niin julkaisen sen blogissa. Tule lumi, tule, tule, tule!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.