tiistai 2. helmikuuta 2016

Miksi työhuone ei esiinny blogissa?

Kun tein viikonloppuna kotikierros-postausta, mieheni huomioi, että työhuone pilkisti vain pienesti yhdessä kuvassa. Totta! Ja syy siihen on se, että tila ei ole kovin sopiva sisustusblogiin :D Tällaisen kuvakulman vielä mielellään laittaisin, mutta eipä tämä anna kovin selkeää kuvaa työhuoneen ulkoasusta.


Huoneessa on kirjahylly, joka usein pilkahtelee kuvissa, koska pidän sen ulkonäöstä ja siisteydestä.


Se mitä kuvissa ei sitten näy, on tämä kuvakulma:


Kukaan ei voi väittää, että vanha pc-tietokone ja iso tulostimen möhkäle olisi missään määrin kuvauksellinen parivaljakko! Työpöydän ympäristö on täynnä kaikenlaista aarretta jotka tekevät ilmeen sekavaksi, mutta joita rakastan niin paljon että haluan ne pitää siinä. Mietin joskus uuden kauniimman tuolin hankkimista tähän, mutta eipä se mitään pelasta :D Toisaalta koti on elämistä varten, ei blogikuvia, eikös?

Pysyköön työhuone siis juuri tällaisena, koska se on toimiva ja itselle sopiva.

Touhukasta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Meillä tämä ympärilläni oleva työtila näyttää aikalailla samalta (hyvältä ja toimivalta , mustavalkoiselta väripilkkuineen), mutta härpäkkeitä on vieläkin enemmän ja tila ei ole noin siistinä kuin siivouspäivänä, jos silloinkaan. Ihana lukea välillä työtilapostausta ilman omenoita. Joskus etsin inspiskuvia visuaalisesti miellyttävistä työtiloista enkä meinannut saada niistä mitään irti, kun juuri missään ei ollut konetta pöydän alla.

  Oletko maalannut magneettimaalilla seinän? Jotakin samantapaista kaivattais meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käytellään pääosin omena-läppäreitä, mutta myös pc-konetta tarvitsee silloin tällöin. Tummustan, että pititovi siivota ennen kuvausta :D Seinällä on magneetti- ja liitutaulumaalit päälekkäin.

   Poista
 2. Minä kyllä tykkään teidän työhuoneesta! :D Eikä ole koskaan tullut mieleen ajatella sitä sekavaksi, selkeäksi pikemminkin! :') Mutta hei, neiti voisi useammin postata noin kauniita lähikuvia kuin tuo eka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täytyy pitää mielessä, että lähikuviakin voi blogiin välillä laittaa.

   Poista
 3. Hei kiva tuo maali. Mulla on myös ostettuna magneetti-ja liitutaulumaalit keittiön saarekkeen seinällä. Montako kerrosta vedit magneettimaalia?
  Kivaltahan tuo näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempia maaleja taitaa olla yksi kerros. Magneettimaalin levitys/tasoitus oli aika haastavaa muuten! Ja kuivumisaikaa saa jättää reilusti kerrosten väliin, meillä liitutaulumaali vähän korkkasi, vaikka magneettimaali oli ohjeen mukaan kuivunut.

   Poista
  2. Mä olen vetänyt sitä degon magneettimaalia jo 3 kerrosta, eikä yksikään magneetti pysy kiinni :( Onko tuo kenties Tikkurilan tai jonkun muun maalia?

   Poista
  3. Joo, meillä Tikkurilan maali ja se on ollut toimiva :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.