tiistai 8. joulukuuta 2015

Tämän vuoden kuusi

Meillä on ollut joulukuusi jo viikon! Tänä vuonna koristelun teemana oli enemmän on enemmän. Haaveena oli sellainen jenkkielokuvien tyylinen kuusi, mutta valkoisena versiona. Pääosin koristeet ovat vanhoja, vain muutama uusi puutähti tarttui kaupasta mukaan. Sen lisäksi, että laitoin kaikki kotoa löytyvät koristeet, oksilla roikkuu myös siskon metsästä poimimat jättikävyt. Viime vuonna teetetyt akryylikoristeet ihastuttavat edelleen ja kiiltävä muovi yhdistettynä luonnonmateriaaleihin on mieleeni oikein kovasti.Ihan vielä kuusen ilme ei ole tarpeeksi much&more, joten ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos kaupasta tarttuu muutama joulukuusenkoriste vielä mukaan. Noita isoja hopeisia palloja ainakin sopisi lisää. Olisikin kiva, jos löytyisi muutama vielä suurempi.

Olen varmasti ensimmäisten kuusen laittajien joukossa, mutta en missään tapauksessa ainoa. Nyt saa tunnustaa, jos kuusi on jo koristeltuna :)

5 kommenttia:

 1. Kaunis! Meilläkin on ollut nyt jo monta vuotta valkoinen kuusi :)

  VastaaPoista
 2. Minun piti laittaa kuusi jo Itsenäisyyspäivänä mutta kotiuduttiin niin myöhään että haen kuusen varastosta vasta tulevana viikonloppuna. Antaako teidän kisut kuusen olla rauhassa? Meillä kun oli tekokuusi niin kissa söi sitä, saa nähdä miten nyt käy. Aina oli aamulla popsimassa kuusen oksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissat yrittävät syödä kuusta aina kun mahdollista. Sumutinpullolla on siis töitä :D

   Poista
 3. Minun piti laittaa kuusi jo Itsenäisyyspäivänä mutta kotiuduttiin niin myöhään että haen kuusen varastosta vasta tulevana viikonloppuna. Antaako teidän kisut kuusen olla rauhassa? Meillä kun oli tekokuusi niin kissa söi sitä, saa nähdä miten nyt käy. Aina oli aamulla popsimassa kuusen oksia..

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.