keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Sisustusvuosi 2015

Näin vuoden viimeisinä päivinä on kiva kerrata mitä sisustuksen ja pihanlaiton saralla kävi tänä vuonna. Aloitetaampa siis aivan vuoden alusta.

Tammikuu:
Vuosi sitten joulupukki toi minulle ihania sisustusasioita ja intoilin niistä tammikuussa. Everyday Designin Tampere-kärry on vuoden aikana vaihtanut paikkaa usein ja lunastanut paikkansa kotimme luottokalusteena. Milloin se toimii olohuoneessa lisätasona naposteluille ja toisinaan se säilyttää sisustuslehtipinoa. Aivan ihana ja käytännöllinen kaluste edelleen!

Helmikuu:
Uudistimme tv-tason ja se on ollut hyvä päätös. Uusi taso on vanhaa käytännöllisempi ja se tekee olohuoneesta modernimman. Ei pahaa sanaa näin vuodenkaan jälkeen. Tämä ratkaisu on toiminut hyvin ja edelleen tänä päivänä Milk-valaisin ystävineen viettää aikaansa tismalleen samalla paikalla.

Maaliskuu:
Sain teetettyä reissuistamme taulut olohuoneeseen. Tämän jälkeen olen teettänyt lisää tauluja uusista reissuistamme. Tykkään kovasti! Kunhan joulu on ohi, niin jotkut kolme taulua pääsevät takaisin tuolle hyllylle.

Huhtikuu:
Blogiystäviä! Ensin Black + White = Gray -blogin Tiia lähetti haasteen tiimoilta minulle ihanan lahjan postissa! Bambuinen tiskiliina ilahduttaa edelleen (karkit söin heti!) <3 Huhtikuussa vietettiin myös Indiedays-kemuja ja sain Deko133-blogin Kristiinan meille yökylään <3 Kemuissa tavattiin paljon blogisiskoja, ihana huhtikuu!

Toukokuu:
Toukokuussa mieli hiipi jo ulkohommiin ja ensihätään istuttelin lasiterassille mehikasvilautasen. Sain kuin sainkin tämän asetelman säilymään hengissä syksyyn asti!

Kesäkuu:
Kesä menikin sitten todella tiiviisti ulkohommissa. Ensimmäiset parannukset tehtiin etupihalla, jossa sokkelin vierusta saatiin siistittyä kivetyksellä ja autotallin edustalle saatiin uusi pinnoite. Pinnoite on ollut todella toimiva ja pysynyt siistinä!


Heinäkuu:
Heinäkuussa saatiin takapihan terassi laudoitettua ja portaat rakennettua. Myös uusia kalusteita ja istutuksia oli tupsahtanut jossakin vaiheessa.


Elokuu:
Elokuussa taisin piipahtaa sisällä ainakin kerran, sillä huomasin kaikkien viherkasvieni kuolleen. Siispä hankin niiden tilalle vähän uutta piristystä heitteille jääneeseen kotiin. Tämä peikonlehti on muuten edelleen elossa ja kasvanut jo vaikka millä mitalla!

Syyskuu:
Kesän viimeisillä rippeillä istuttelin pihalle vielä yhtä sun toista monivuotista. Armollinen alkutalvi on pitänyt kaikki toistaiseksi vielä hengissä. Toivottavasti selviävät kevääseen. Myös kylpytynnyri saapui meille ja sille piti nikkaroida oma terassi ohimennen :)


Lokakuu:
Kun kesä oli lopullisesti mennyttä oli taas aika siirtyä sisään. Sisustuskärpänenkin puraisi oikein kunnolla ja ensihätään hankittiin olohuoneeseen uusi matto. Kun se ei riittänyt, piti tarttua sutiin ja värittää makuuhuoneen seinät vaalean harmaiksi. Joka ilta kun menen unille, olen onnellinen seinien väristä! Miksi niitä ei maalattu jo aikaisemmin.


Marraskuu:
Seuraava sisustusurakka oli työhuoneessa, jossa kirjahylly sai uuden lookin. Idean nappasin siskon uudesta kodista. Voin vain todeta, että tilan fiilis on pysynyt huomattavsti siistimpänä uusien ovien myötä.

Joulukuu:
Vuoden viimeinen sisustukseen liittyvä asia on uusi sängynpääty. Sitä suunniteltiin kauan ja hartaasti ja lopulta se on valmis! Kaunis ja hyvän kokoinen siitä tulikin, mutta sen kanssa on yksi ongelma... Se kolisee. Öisin heräilemme usein siihen, että asennonvaihdon yhteydessä pääty kolahtelee seinää vasten. Vaikka se olisi kuinka tiiviisti seinässä kiinni niin silti. Taitaa käydä niin, että pääty muuttaa vierashuoneeseen. Vielä se saa mahdollisuuden, mutta voi olla hyvinkin, että seuraavaksi näette sen eri huoneessa.

Sellainen oli Syhinän sisustusvuosi 2015! Vuodessa ehtii näköjään tehdä ja hankkia hirmuisen määrän asioita. Joskus mietin, että mistä sisustusblogissa riittää asiaa, mutta kun kokoajan pitää kohentaa jotakin nurkkaa, niin siinähän sitä on blogille sisältöä.

Kiitos teille rakkaille lukijoille tästäkin vuodesta. Ilman teitä Syhinän taival olisi varmasti loppunut lyhyeen. Vaikka aluksi sitä kirjoittaakin omaksi huviksi, niin loppupeleissä tärkeintä ja parasta tässä harrastuksessa olette te ystäväiseni. Ei ole niin tärkeää mitä mieltä olette meidän uudesta matosta tai seinänväristä vaan se, että sisustusasioista on antoisaa vaihtaa ajatuksia saman henkisten ihmisten kanssa. Samalla sitä huomaa tutustuneensa toiseen muutenkin ja kuin varkain uusi ystävyys on syntynyt!

Ihanaa uutta vuotta, kuljetaanhan sekin yhtämatkaa! <3

7 kommenttia:

 1. Ihana sisustusvuosi 2015! Mun blogin sisustusvuosi oli kyllä sangen köyhä, mutta jospa tänä vuonna saisin taas kiinni 'punaisesta langasta' ;DD

  Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2016!

  VastaaPoista
 2. Paljon ehtii tapahtua yhteen vuoteen! <3 Ihan hassua, miten vuosi tuntuu välillä tosi pitkältä ajalta ja toisessa hetkessä yhdeltä hujaukselta. Kaunis sisustuskoonti, Syhi! Ootteko muuten ajatelleet kokeilla tuohon sängynpäädyn ja seinän väliin niitä pieniä huopatassuja, joita laitetaan huonekalujen jalkojen alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin tätä postausta aloittaessa, että näinköhän on ehtinyt tapahtua mitään postauksen tarpeisiin :D Saku on ehdotellut samoja huopatassuja päätyyn, täytyy jo vissiin uskoa ja kokeilla! ;)

   Poista
 3. Hei! Mikä harmaan sävy/merkki/nimi teidän makuuhuoneen seinissä on? Juuri mukavan harmaa :) onko olohuoneessa sama harmaa? -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuoneessa on sävynä NCS 1500 N, maalia en muista, mutta joku perusremonttimaali. Olohuoneen seinässä sävy on K487 Kalsiitti ja se on maalattu Harmonylla.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.