lauantai 12. joulukuuta 2015

Jouluun on alle kaksi viikkoa!Olen kaiken tämän jouluvouhotuksen keskellä unohtanut vouhottaa joulusta! Kun pikkuhiljaa olen lisännyt joulua sisustukseen, en ole tajunnut, että joulu tosiaan on jo ihan kohta. Alle kaksi viikkoa. Tänään muistin avata joulukalenterin luukkuja (viisi oli avaamatta), enkä voinut uskoa, että mennään jo 12. päivässä. Ensi viikko vielä töitä ja sitten alkaa joululoma <3

Meillä on joululomalla tiedossa yksi ihana reissu, lähdeme miehen kanssa muutamaksi päiväksi Pietariin. Sielä on varmasti upeaa näin joulun alla. Voikun olisi luntakin. Tulemme aaton aattona kotiin, juuri parahiksi kinkkua paistamaan.

Tänään tajusin myös sen, että on viimeiset päivät käsillä joululahjojen hankkimista ajatellen. Jos mielin saada lahjat papereihin ja oikeisiin osoitteisiin, niin ensi viikolla on asia hoidettava. Myös kortit täytyy kirjoittaa loppuun ja pudottaa postiin maanantaihin mennessä.

Ihanaa jouluhössötyksen täyteistä viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Teillähän on joulusisustus jo hyvällä mallilla! Tuo miniloma kuulostaa ihan mahtavalta :) Toivotaan, että saatte nauttia valkoisesta maisemasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tekisi mieli laittaa jotain jouluista lisää :) Täällä maa on ihan aavistuksen verran jo valkoinen, ollut pari päivää!

   Poista
 2. Kaunista! Minäkin olen vouhottanut lähinnä itsekseni ja nyt vihdoin sain vähän joulua blogiinkin. :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.