torstai 10. joulukuuta 2015

Rakas joulupukki

Muistatteko sen tunteen, kun lapsena tipahti postin seasta paksu lelukuvasto ja sen siivittämänä alkoi armoton joululahjalistan rustaaminen? Me kirjoitimme pukille aina yhdessä siskojen kanssa. Istuimme rinnakkain ja valitsimme lähes jokaiselta aukeamalta jotain. Onneksi aattona ei enää muistanut, mitä kaikkea listassa luki, sillä pukin reessä on rajallisesti tilaa. Lahjoja oli kiva saada, mutta oli kiva toivoa ja haaveillakin. Kivaa saaminen ja toivominen ovat edelleen, niimpä tein tänäkin vuonna toivelahjalistan joulupukille.


(Kuvat: Finnish Design Shop, Prisma, Anttila, Verkkokauppa ja SuomenShampooKauppa)

Anoppilassa on lämpöhuopa, johon on ihana kääriytyä sohvannurkassa, sellainen kelpaisi kotiinkin. Se olisikin kimppalahja minulle ja lämpöä rakastaville kissoille. Eiköhän miestin mieluusti mukaan tupsahtaisi. Iittalan Nappula pääsee myös listalle, koska suomalainen suunnittelu ja edullinen hinta tekevät tästä lahjasta helpon pakettiin pantavan. En usko, että kovin moni kieltäytyisi tästä pelkistetyn kauniista käyttöesineestä. Minulla on Nappuloita mustana ja valkoisena, messinkinen sopisi joukkoon täydellisesti. Myös kaikki muut maailman kynttilät ovat suosikkilahjojani, niitä voi pakata pakettiin niin paljon kuin rekeen mahtuu, rakastan niitä jokaista.

Urheilullinen puoleni on haaveksinut jo kauan kunnollisesta sykemittarista. Aktiivisuusranneke minulta löytyy, mutta minulla olisi mielenkiintoa tietää millaisella sykkeellä suoritan spinning-tunnin, jossa käyn kahdesti viikossa. Jumppavarusteissani on pinkkejä yksityiskohtia, joten pinkki Polar olisi ihku. Elektroniikasta puheenollen, bloggaajalle kelpaisi myös uusi objektiivi, jolla saisi vähän laajempaa kuvaa kodista.

Uskoisin, että jokaiselle naiselle kelpaa laadukkaat hiustenhoitotuotteet, minulle ainakin kelpaa. Itse itselleen tulee helposti ostettua kaikki marketista, niin joku ihana naisenhoitosetti olisi kiva löytää paketista. Minä käytän todella paljon ainetta ja aikaa luonnonkiharan kuontaloni oikomiseen, joten hyvä lakka ja lämpösuoja olisivat nappivalinta, myös latvasuojaa kuluu purkkitolulla. Laadukas shampoo ja hoitoainekin olisivat viisas joululahja, helppoa, edullista ja parempaa kuin arkena. Hemmottelua olisi myös saada uudet ihanat lakanat. Makuuhuoneen uudistuksen myötä olen haaveksinut harmaista lakanoista ja jotkut puuvillasatiiniset olisivat mahtava lahja. Perusvarma lahjaidea tämäkin.

Alkuun ajattelin, että en keksi toivelistalle oikein mitään, mutta niin taas kävi kuten lapsenakin, että lista täyttyi pikavauhdilla. Ehkä näistä voi saada joku muukin vinkkiä, jos lahjojen keksiminen tuntuu haastavalta :)

2 kommenttia:

  1. Ihania toiveita <3 Mä toivon vain yhtä lahjaa, mutta ostan sen varmaan aleenusmyynneistä ;)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.