maanantai 9. marraskuuta 2015

K niin kuin käpy

Sain Deko133-blogin/Blawhi Graphicsin Kristiinalta vinon pinon ihania printtejä tuliaisiksi, kun he miehensä kanssa vierailivat meillä reilu viikko sitten. Kiitos ihana! Sovittelin lempparikuvaa heti kehyksiin.



Tämä ei ole käpysen loppusijoituspaikka, mutta en vielä ehtinyt kiinnittelemään tätä oikealle paikalleen. Pitäisi hakea lisää kehyksiä, jotta saisin muutkin julisteet kotia koristamaan. Minulla on jo selkeä visio, kuinka haluan nämä ripustaa, aika vaan on ollut kortilla asian loppuun saattamiseen. Julisteiden lisäksi sain muitakin ihanuuksia ja ne pääsevät blogiin esittelyyn myöhemmin.

Muistan ihastuneeni tähän käpy-printtiin heti kun sen näin. Kaunis luonnon muovailema asia pelkistettynä mustavalkoisena kuvana. Asettelukin poikkeaa perinteisestä. Tämä sopii hyvin tilaan kuin tilaan ja täydellisesti meille. Vielä rakkaamman tästä tekee se, että se on tärkeän ihmisen tekemä ja minulle antama <3 Itsetehdyt lahjat ovat ehdottomasti parhaita, aina!

Hauskaa muuten, että kuvissa näkyvät muutkin printit olen saanut Kristiinalta! Voitin ne hänen blogissaan olleesta arvonnasta joskus. Ja K-valaisin sopii tähän postaukseen myös hienosti. K niin kuin Käpy ja K niin kuin Kristiina <3

Jos mielit itsellesi tätä käpyliiniä tai jotakin muuta printtiä, niin täällähän niitä, jokaiseen makuun sopivaa: blawhigraphics.mycashflow.fi

2 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.