lauantai 28. marraskuuta 2015

Kirjahyllyn tuunaus

Kerroin joku aika sitten ihastuneeni siskon hienoon kirjahylyyn, jossa oli erivärisiä ovia. Halusin meille samanlaisen joten oli lähdettävä Ikeaan siis. Viimeinkin sain kuvattua uudistuneen kirjahyllyn, siitä tuli parempi kuin osasin edes odottaa!
Työhuoneen koko ilme siistiytyi kertaheitolla. Vaikka kirjat ja lautapelit olivat ennenkin ihan siistissä järjestyksessä, niin niiden erivärisyys teki kuitenkin hyllyn ilmeestä sekalaisen. Nyt kun avolokeroita on vain muutama, on niihin kiva vaihdella asetelmia ja tavaroita. Tällainen oli kirjahyllyn ihan ensimmäinen look vuonna 2013:


Mitäs tykkäätte? Eikös tullut melkoisen paljon parempi :)

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä! Kannatti ehdottomasti tehdä! Pelit ja kirjat ovat kivoja ja varsinkin kirjojen ystävänä haluaisin pitää niitä esillä, mutta esteettinen silmäni en veny siihen... 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei veny täälläkään, ei sitten millään! Pari kauneinta kirjaa voi olla näkyvillä, mutta Kimble ja Monopoli saavat pysyä visusti luukkujen takana ;)

   Poista
 2. Onpas kaunis ja niin harmoninen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno ja selkeä muutos, upeasti mietitty noiden ovien värit ja paikat! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meinasi aiheuttaa päänvaivaa se, että valkoiset ovet ovat olleet paikoillaan jo aiemmin ja silloin en tiennyt, että ovia tulee lisää. Valkoiset siis sanelivat aika pitkälle muidenkin värien järjestyksen.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.