lauantai 21. marraskuuta 2015

Lemppariastia

Sain Deko133-blogin Kristiinalta kivan haasteen, jossa on tarkoitus esitellä lempiastia. Minulle valinta oli erittäin helppo, se on Iittalan Essence-valkoviinilasi. Lasi edustaa minulle rauhallista ruokahetkeä, joka nautitaan parhaassa seurassa. Viiniä ei tule litkittyä ihan joka aterialla, vaan yleensä Essencen seurana on parempaa pöydässä.

Essence on muotoilultaan yksikertainen ja tasapainoinen. Se sopii lähes jokaiseen kattaukseen ja millaisen astian seuraan tahansa. Meillä on Iittalan Teemaa valkoisena ja se on hyvä ja hillitty pari Essencen kanssa. Minusta ruoan kauneuden ja herkullisuuden pitää saada päärooli, siksi vierastan kovin kuviollisia astioita. Astiat ovat vain kehys itse pääasialle.


En koskaan juo kotona valkoviiniä mistään muusta lasista kuin Essencestä. Viime kesänä kun olimme lähdössä festareille, söimme pikalounaaksi grillimakkaraa kertakäyttöastioista, mutta viinin joimme kuitenkin Essencestä. Tänään nautimme paistettua kuhaa ja perunamuusia, seuranaan ryhdikäs riesling tietysti Essencestä nautittuna.

Haluaisiko Heidi Checklist-blogista, J White& black -blogista ja Miia Oma Koti Valkoinen -blogista esitellä omat lemppariastiansa?

8 kommenttia:

 1. Essence on ihanuus! Meiltä löytyy myös tätä sarjaa puna-, valko-ja kuoharilaseina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoharilaiseista olen itsekin haaveillut, mutta koska vanhat "merkittömät" ovat ihan hyvät (ja niitä on 12 kpl), en ole raaskinut ostaa :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Varsinin tuo, missä viiniä kaadetaan lasiin. Ja kiitos haasteesta - pannaan korvan taakse! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat! Mullakin on Essencet ja ovat kylllä niin kauniit <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos haasteesta, oli kiva tehdä haastepostaus pitkästäaikaa :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.