torstai 19. marraskuuta 2015

Edellisvuosien jouluilme

Selailin edellisten joulujen kuvia ja huomasin parikin asiaa. Ensinnäkin kamera on parantunut :D Mutta myös punainen on vähentynyt, miltei hävinnyt kokonaan. Tässä on kuvakollaasit viime- ja edellisvuoden jouluilmeistä.


Tulevan joulun sisustuksesta minulla ei ole vielä selkeää kokonaiskuvaa, mutta olen tehnyt jonkinverran hankintoja, joten eiköhän tämäkin joulu tee eroa muihin vuosiin. Valkoista joulukuusta rakastan edelleen, mutta haluaisin lasiterassille sen lisäksi ihan aidon kuusen. Kyllähän tositontulla nyt kaksi kuusta pitää olla! Toissavuotinen punahopea ja viimevuotinen mustavalkoinen joulu saavat tänä vuonna jonon jatkoksi puun sävyjä, muuta en vielä paljasta :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kollaasit. <3 Kiinnitin huomiota erityisesti tuohon kuvaan, jonka olet vaihtanut banneriinkin, ihana! Minä luulen, että meillä mennään hyvin samoilla aineksilla kuin viime vuonna. Vuosi sitten yritin välttää punaista viimeiseen asti, mutta pari päivää ennen joulua oli pakko ottaa punaiset tyynynpäälliset repertuaariin! :D Tänä vuonna ehkä myönnyn punaiselle aiemmin! :D Hei, heitin sinulle haasteen, kurkkaapas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa että kohta blogit taas täyttyvät joulukuvista! Kiitos haasteesta, osallistuin siihen heti.

   Poista
 2. Todella kauniilta on näyttänyt edeltävät joulut!! <3 Mulla on vielä aikalailla hakusessa joulun ajan sisustus, mutta eiköhän aika samoilla linjoilla mennä, mitä aiemminkin. Punaista olen käyttänyt ennen reilummastikin, mutta mullakin se on koko ajan vähenemään päin. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Punainen tuntuu olevan väri, joka on joko reilusti esillä tai vain pienessä roolissa :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.