sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Terapeuttinen peli-ilta sisarusten kanssa

Onnea on lauma sisaruksia! Kokoonnuimme eilen seitsemän sisaruksen (ja kahden miehen) voimin meille viettämään yhteistä aikaa ja nauttimaan toistemme seurasta. Peli-iltaa oli pyydellyt nuorin meistä, toiveena oli joskus saada olla siskojen kanssa lauantaina <3 Kenelläkään ei ollut mihinkään kiire ja kaikki nauttivat vain toistensa seurasta. Illalla ei ollut kummempaa päämäärää, pelailtiin, paljuiltiin, syötiin, juteltiin, katsottiin juhannuksena kuvattu video kahteen kertaan ja naurettiin, naurettiin, naurettiin.

Tällaiset illat ovat todella terapeuttisia. Vaikka olisi kuinka stressaava työviikko takana, niin tällaisena iltana stressikerroin putoaa miinuksen puolelle. Mikään ei lämmitä isosiskon sydäntä niin kuin onnelliset pikkusisaret! Oman lisän tähän toi Pariisin tapahtumat. Alle puolivuotta sitten olimme mieheni kanssa tuolla ihanassa kaupungissa, hotellimme sijaitsi keskellä tapahtumapaikkaa. Aamulla uutisia lukiessani kylmät väreet kulkivat pitkin vartaloa ja suru täytti mielen jokaisen sopen. Täällä kotisuomessa on vaikea kuvitellakaan kuinka kauheaa Pariisissa on ollut ja kuinka suuri suru on ottanut vallan ihmisistä. Kun tällaisia uutisia kuulee, niin tekee mieli sulkea kaikki rakkaimmat tynnyriin pahuudelta suojaan.

Tämänkin vuoksi yhteinen iltamme osui hyvään kohtaan, sillä tällaisista asioista on hyvä puhua, jos ne mieltä askarruttavat. Nuorien on vaikea joskus käsitellä asioita ja tunteita, niin on hyvä saada peilata niitä aikuisten kanssa. Meillä on niin tiiviit välit keskenämme, että voimme jutella ihan mistä tahansa aiheesta eikä kukaan epäröi ottaa mitään aihetta puheeksi. Onni on omistaa näin monta parasta ystävää <3

Jos voisin poistaa maailmasta terroristit, pommit, aseet ja kaiken pahuuden, tekisin sen! Niin kuin me kaikki tekisimme.

Rauhallista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.