sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Siivouspäivän mietteitä

Tänään on siivouspäivä, mutta keksin kokoajan muita hommia sen välttämiseksi. En tykkää yhtään siivoamisesta, mutta nautin kyllä kiiltävästä kodista. Vihaan siivoamista jopa niin paljon, että laitan esimerkiksi pukeutumishuoneen oven kiinni mielummin, kuin laittaisin vaatteet henkareihin. Olen horoskoopiltani neitsyt, joten minun pitäisi sen mukaan olla siisti ja pikkutarkka. Todellisuudessa olen aivan päinvastainen.

Pidän mielummin siivouspäiviä kuin että siivoaisin vähän joka päivä. Tällä taktiikalla siivoaminen rajoittuu vain yhteen päivään, eikä tarvitse kärsiä vähän joka päivä vaan sitten kerralla kunnolla. Siivouspäivän jälkeen voi taas olla monta päivää onnellisesti siivoamatta. Eniten vihaan imurointia ja onnekseni mieheni hoitaa sen mukisematta. Siivouspäivän työnjakomme menee niin, että minä puunaan keittiön ja vessat, mieheni imuroi ja moppaa. Olen valehtelematta imuroinut tässä kodissamme alle kymmenen kertaa.

Aloitin siivouspäivän hakemalla kukkapenkistä sen ainoan pionin kukan maljakkoon. Ihana ainokaiseni ja esikoiseni. Siisti koti ja kukkia pöydällä on niin mukava ajatus, että pakko lopettaa tämä läpinä ja tarttua riepuun. Tsemiä minulle ja mukavaa sunnuntaita sinulle!


6 kommenttia:

 1. Imuroiminen on ihanaa! <3 Se on minulle yksi rentoutumiskeino - vartin pikaimurointi ympäri kämpän saa hymyn huulille :). Muutenkin olen kyllä sellainen siivoushullu, vaikka myönnän kyllä nauttivani eniten nimenomaan kiiltävän raikkaasta ja puhtaasta lopputuloksesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen taitaa mennä aika jyrkästi siinä, että toiset tykkää ja toiset vihaa. Kukaan ei koskaan suhtaudu siihen neutraalisti :D

   Poista
 2. Ei se siivoaminen minunkaan lempipuuhaa ole, mutta ruoanlaittoa inhoan. Meillä työnjako menee niin, että mies tekee ruoat ja minä siivoan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas tykkään laittaa ruokaa, mutta meilläkin mieheni on siitä päävastuussa, koska on enemmän kotona kuin minä :)

   Poista
 3. Minä taas kuulun siihen ihmisryhmään, jonka mielestä imuroiminen on hyvin terapeuttista ja rentouttavaa puuhaa :) Moppaaminen tosin on tylsää eikä pölyjen pyyhkiminenkään oikein innosta ikinä. Ilmeisesti minä olen horoskooppini mukaisesti pikkutarkka neitsyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, moppaaminen on ihan todella tympeää! (Kuten kaikki siivoaminen...) Jos noista pitäisi valita kivoin niin sitten se olisi pölyjenpyyhkiminen :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.