keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Lämpöä kiitos!

Tänään on satanut niin paljon vettä, että en ihan heti muista vastaavaa. Olen ollut koko päivän viluissani, jo töissä kääriydyin isoon saaliin sateen piestessä ikkunaa. Oivallinen saunapäivä siis!


Saunan jälkeen kuppi kuumaa teetä, viltti ja villasukat, miksei myös muutama kynttilä. Onko jo syksy?

6 kommenttia:

 1. Aamulla tosiaan ulos katsoessa näytti siltä kuin olisimme hypähtäneet suoraan lokakuun harmauteen. Onneksi sää kuitenkin poutaantui ja nyt illalla aurinko onkin paistanut täydellä terällä :).

  Ihanan tunnelmallinen sauna ja kylläpä tuo laudeliina näyttää kivalta! Minkä merkkinen se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laudeliina on Emendo, mustia tuotteita löytyy koko sarja:
   http://emendo.fi/tuote-osasto/tuotteet/saunatuotteet/tuotteet-saunatuotteet-mustat-tekstiilit/

   Tänä vuonna Suomessa on ollut vain yksi vuodenaika, ei sään perustella enää tiedä onko joulu vai juhannus :(

   Poista
 2. Ooo, todella kaunis saunakuva! <3 Kumpiko otti? ;) Täällä oli kaksi edellistä päivää tosi kauniita ja lämpimiä. Aurinkoisiakin. Huokasin jo, että viimein tuntuu kesältä! Kunnes sitten tänään on ollut ihan kökköharmaa ja vetinen keli! Plää! Yritin olla ulkonakin, mutta ketutti taas niin paljon tämä "syksy", että tulin sisälle mököttämään. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ihan itse nappasin! Olen viime aikoina joutunut itse ottamaan kaikki blogin kuvat, kun miehellä on omia kuvaushommia ollut niin paljon. Meillä on Kotkassa Meripäivät ja juuri tulin kotiin (klo 22.45) aivan läpimärkänä :( Nyt menen peiton alle mököttämään!

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.