keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Faktoja olohuoneesta

Saan todella usein kysymyksiä meidän olohuoneeseen liittyen ja ajattelin, että olisi paikoillaan tehdä kooste olohuoneesta.  TV-taso ja maalinväri ovat varmasti eniten tiedustellut asiat Syhinässä. Tässäpä siis tietoja, olkaa hyvät!

Tilan koko: Olohuone ja ruokatila on yhteensä noin 40 neliöinen. Tila on noin 8x5 metriä, eli hieman suorakaiteen muotoinen josta olohuoneen osuudelle on annettu hieman yli puolet (noin 4,5 metriä sohvasta harmaaseen seinään).

Seinän väri: Tikkurila K487 Kalsiitti (Harmony-maali)

TV-Taso: Ikea Bestå, 5 kpl 60x40x38 cm runkoja kiiltävillä ovilla, pohjassa led-nauha

Laitteet: TV-tason päällä on digiboxi (Watson) ja AppleTV (näkyy television edessä oikealla, kellon vieressä), loput (modeemi ja PlayStation) ovat kaapin sisällä. Jos kaikki laitteet haluaa kaappeihin, voi ostaa kaukosäätimen käyttöalueen laajentimen. Meille ei tarvittu, sillä digiboxi ja AppleTV ovat melkein yhtä pienet kuin laajennin :)

Sohva: Maskusta ostettu Bellus Malta, kankaana Alcantara. Kestänyt jo 2,5 vuotta hyvin kissojen kynsiä! Mitään jälkiä ei ole nähtävillä vaikka siihen ahkerasti kynsiä teroitellaan.

Seinälokerot: Ikeasta pari vuotta sitten, nykyinen malli Ikeassa nimeltään Valje (mutta meillä siis Valjen edeltäjä)

Verhot: Eurokankaan valmisverhot (purjerenkaat oli valmiina ja pituus sopiva)

Verhotangot: Kirsch Scala, joista on yhdistetty sopivan pituinen. Eli kaksi (vai kolme?) paketillista, molemmista nuppi pois toisesta päästä ja yhteen. Tällä tavalla voi jatkaa vaikka kuinka pitkän tangon!

Siinäpä meidän olohuoneen speksejä :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä tuo tv-taso näyttää hyvältä kun ei ole kiinni lattiassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus! Mikä tuo kello on? Minäkin olen kaivannut tv-tasolle pientä, melkein humaamatonta, kuitenkin katseen kestävää ajan näyttäjää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kello on ostettu pari vuotta sitten Clas Ohlsonilta, mutta nyt en enää nähtyt heidän verkkosivustollaan samaa mallia.

   Poista
 3. Hienosti ja tosi hyvännäköisesti yhdistetyt verhotangot. Teittekö halkaisijaltaan 19 vai 28mm paksuisista Kirsch Scalasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuolla oli helppo saada täyspitkä tanko :) Tanko on 19 mm

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.