keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Olohuoneen muutos

Ostimme tv-tason pari vuotta sitten ja aika nopeasti huomasin, ettei se oikein palvele tarkoituksiamme. Vaikka se oli levein kaupasta löytyvä, niin silti se näytti liian kapealle. Kaiuttimet näyttivät aina roikkuvan liian reunalla, eikä televisiomme ole edes kovin suuri. Suurempaa siihen ei tosin olis mahtunutkaan.

Mutta nyt on tilaa:

Omaperäisyydestä ette pääse minua syyttämään, mutta käytettävyys menee tällä kertaa edelle. Uusi tv-taso on koottu Ikean Bestå-elementeistä, kuten monessa muussakin kodissa. Tällaisen elementtitason ehdoton parhaus on sen mitoittaminen omaan tilaan sopivaksi. Valmista tv-tasoa ei saa (varmaan edes rahalla) kolmimetrisenä. Oikein mitoitettu taso selkeytti koko tilaa, kun tason sivuille ei enää mahdu työntämään kaikenlaista sekavaa.

Olen myös kaivannut paraatipaikkaa Milk-valaisimelle ja laskutasoa johon voisin tehdä asetelmia ja pitää kukkia. Uusi tv-taso ratkaisi nämäkin asiat. Milk ja lattialla oleva Genelecin subbari ovat muuten muotokieleltään aika kaunis pariskunta!


Mitäs pidätte, oliko vanha mummo-taso parempi kuin joka paikassa nähty Bestå?

14 kommenttia:

 1. Hieno tuli! :) mekin laitettiin tv-taso seinään, ja lopputuloksesta tuli raikas ja selkeä. Mukavaa myös siivouspäivinä imuroidessa ja pölyjä pyyhkiessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä onnellinen tästä keksinnöstä! Hyvästit villakoirille, jotka vanhan tason alta usein kurkistelivat.

   Poista
 2. Bestå on kätsy sarja, hyvä valinta ja ehdottomasti parempi että on enemmän laskutilaa. Sitä me sisustelijat tarvitsemme. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, taipuu joka tarkoitukseen. Voiko meillä ikinä olla liikaa (tai tarpeeksi) laskutilaa? :D

   Poista
 3. Ihan tosi hyvä muutos! Näyttää kyllä nyt paljon paremmalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen vieläkin superinnoissani muutoksesta ja yllätyn aina olohuoneeseen mennessä, että kuinka kivalta siellä nyt näyttää :)

   Poista
 4. Siis kyllä! ISO PEUKKU! Todella onnistunut muutos. Olisin aivan sutena keksimässä vastaavanlaista itsekin, ellei meidän telkkutaso olisi miehen hankkima. :D Siinä on juurikin sama vaiva: taso on lähestulkoon samanlevyinen kuin telkkari. Näyttää tosi töpöltä, eikä TV:n sivuille voi asetella yhtäkään sisustusjuttua. Tosin, voisinhan aina yrittää hankkia toisen samanlaisen tason rinnalle, hmmm... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on loistava tuuma! Toinen samis sivulle niin kyllä on tilaa sisustaa :)

   Poista
 5. Todella onnistunut muutos! Nyt kokonaisuus näyttää eheältä ja hallitulta :). Eli Bestålle peukku :D!

  VastaaPoista
 6. Upea kokonaisuus! Muistatko mikä teidän olohuoneen lattia on? 2-sauvainen ilmeisesti, mutta minkä valmistajan ja mikä sävy? Meille olisi tulossa jotain samantyyppistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laminaatti on Lamella Click valkotammi:
   http://www.rtv.fi/lattianpaallysteet/laminaatit/Lamella%20Click/Valkotammi%20290592.jpg/view

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.