keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Koti beigelässä

Noin kuukausi sitten Kun sininen löysi toisen -postauksessa vilautin kuvaa vanhasta kodistamme. Siitä asti tuon talon kuvat ovat kummitelleet läppärin työpöydällä ja nyt päätinkin vilauttaa teille, kuinka ennen asuimme. Tittididiididiiiii, oletteko valmiina :DSilloin olin täysin rakastunut beigen ja ruskean sävyihin ja sen kyllä huomaa! Talon ehdoton parhaus oli koko seinän peittävät ikkunat, oleskelutiloihin tulvi valoa etelänpuolelle avautuvasta maisemasta. Ikkunoihin alun perin rakastuinkin taloa ensikertaa katsoessani. Seinäpinnat olivat 70-luvun mukaan tumman vihreitä, mustikan sinisiä ja marjapuuron punaisia. <3


Minusta keittiömme oli silloin huikaisevan hieno ja aika modernikin. Joopa joo, mitä mielelle oikein tapahtuu, kun nykyinen keittiömme näyttää aika kovin erilaiselle. Sauna sen sijaan on edelleen minusta upea ja olihan se omin pikkukätösin tehty. Teimme talon ostaessamme mittavan remontin ja uusimme käyttövesiputkista lähtien lähes kaiken. Huomaatteko muuten, mikä sisustukseen liittyvä asia on lähes sama tässä uudessa kodissamme kuin tuossa vanhassakin?


Terassista ja pihastakin tykkäsin kovasti vaikka ehkä enää en laittaisi tuoleille sinisiä pehmusteita. Tai mistäs sitäkään tietää, nythän sininen on tulossa taas takaisin muotiin!

Puolisentoista vuotta sitten postailin tämän talon ulkokuvia, niitä voi "ihailla" Vanha kotimme -postauksessa. Oli muuten oikein opettavaista asua vanhassa omakotitalossa, koko ajan sai korjata jostakin kohtaa ja ehostaa yhdessä yössä villiintyvää pihaa. Silti en enää koskaan vaihtaisi pois uudesta! (Nauretaan tälle lauseelle sitten, kun parinkymmenen vuoden päästä edelleen postailen tänne Syhinään kuvia tästä "uudesta" talostamme.) Milloinkohan muuten uuteen taloon pääsee ensimmäisen kerran tekemään remonttia :)

6 kommenttia:

 1. Niin se tyyli ja värimieltymykset muuttuu! Kaunista teillä on kyllä ollut tässäkin talossa! <3 Lattia taitaa olla samantyylinen kuin nykyisinkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunut täysin saman lattian tähän uuteenkin taloon, mutta mies laittoi hanttia. Väri säilyi, mutta kolmisauvainen muuttui kaksisauvaiseksi :D

   Poista
 2. Nätti kotihan teillä on ollut silloinkin. Hmm, olohuoneen isot ikkunat taitavat löytyä myös nykyisestä kodista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoista ikkunoista en halua enää luopua, on ihanaa kun koko olohuoneen seinä on lasipintaa :)

   Poista
 3. Meidän koti oli samantyylinen mutta beigen tilalta sinistä, juuri tuota nojatuolin sinistä. :) Voi aikoja! <3

  Haastoin sinut kertomaan meille oman elämäsi aakkosista. :) Haasteessa ei ole virallisia sääntöjä ja sitä saakin soveltaa vapaasti haluamallaan tavalla. :)

  http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/02/elamani-aakkoset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä sinisessä onkin viehättänyt niin paljon, että sitä piti laittaa kaikkialle :D

   Kiitos haasteesta, tartun siihen mielelläni <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.