lauantai 28. helmikuuta 2015

Kaunis pyykkikori arjen avuksi

Nyt seuraa paljastus. Vaikka kuvissa meillä on aina siistiä, niin perusluonteeni ei ole kovin siisti! Ajoitan kuvien ottamisen usein siivouspäivälle, mutta jos vaikkapa nyt ottaisin kuvan keittiöstä tai olohuoneesta niin näky olisi melkoisen erilainen. Tämän vuoksi, olen kehitellyt kaikenlaisia oikoteitä kodin siistinä pitämiseen. Uusin keksintöni on tämä Clas Ohlsonin raidallinen kangaspyykkikori.
 
Ostin sen pukeutumishuoneeseemme puolipitoisia vaatteita varten. Päivittäisvaatteeni, esim. kollarihousut ja pyjama, lojuvat usein lipaston päällä, sillä en osaa laittaa puolipitoisia vaatteita takaisin kaappiin. Nyt olen aina viskannut ne tuonne pyykkikoriin ja kaivan sieltä taas seuraavan kerran käyttöön.

Toimii hienosti juurikin kotioloasuihin, mutta työvaatteet saattavat vielä välillä jäädä lipastolle, jos on kiire vaikkapa treeneihin. Mutta tämä pieni arjen oivallus siisti pukeutumishuoneen yleisilmettä kuitenkin hieman :)

2 kommenttia:

  1. Ihan kuin minun kynästä kirjoitettu! :D Samat huithapelin elkeet on täälläkin. Minä kasaan puolikuntoiset vaatteet kodinhoitohuoneen tasolle, mies makkariin rahin päälle. Olen aikonut tilata House Doctorin vastaavaa kassia, tai itse asiassa yritinkin jo kerran, mutta verkkokauppa ei toiminut.. Pitääkin mennä uudestaan kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Mikähän siinä onkin noiden puolikuntoisten vaatteiden kanssa, että niitä ei millään voi laittaa kaappiin :D

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.