torstai 18. joulukuuta 2014

Pyhä posso

Muodolla on väliä! Se korostuu etenkin joulupipareissa, sillä mikään ei maistu samalta kuin possopipari <3 Olen aina ja ikuisesti syönyt kaikista mieluiten posson muotoisia joulupipareita. Niitä on ollut mummilla ja niitä on leivottu kotona. Kun muutin ensimmäiseen omaan kotiin, niin ensimmäisten joukossa hankintalistalla oli possomuotti.


Edelleenkin, possopiparit maistuvat niiltä aidoilta oikeilta lapsuusjouluilta. Tykkään koristella pipareita sokerimassalla, mutta posso on sen verran pyhä, että sitä ei saa sotkea valkoisella töhnällä. Possopipari ja kylmä maito on parasta! Leivoin myös tähtiä ja sydämiä (jotta pääsin koristelemaan) ja hyvin nekin maistuvat :)


Töissä on jo monta kuukautta pakerrettu erilaisia joululehtiä ja mainoksia. Nyt kaksi suurinta jouluprojektia ovat valmistuneet ja kolahtaneet postiluukusta. Samalla minut valtasi kummallinen tunne, että joulu on jo ohi. Joulumielen paras pelastaja on piparintuoksuinen koti ja mielekäs joulupuuhastelu. Piparin leipominen on oikeastaan aika terapeuttista! Nyt on joulumieli taas korkealla ja enää yksi työpäivä ennen joululomaa.

2 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.