sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Monta rautaa tulessa

Aamukahvin seurassa lueskelin blogeja ja nautin rauhallisesta sunnuntai-aamusta. Yhtäkkiä inspiroiduin valtavasti eräästä piparkakkupostauksesta ja menin kaapille katsomaan mitä piparimuotteja meiltä löytyykään illalla koittavaan piparinleivontasessiota varten. Löysin neljä erikokoista sydänmuottia joista inspiroituneena muistin isosikoni minulle askartelemat sydänkoristeet. Menin kodariin etsimään koristeet ja toin ne keittiöön laittaakseni siimat niihin. Siinä touhuillessani inspiroiduin luonnon kauniista valosta ja lumisesta maisemasta ja hain männynoksan eteisestä keittiönpöydälle ja kaivoin kameran esiin. Sitten sain inspiraation, mistä kirjoittaisin tänään blogiin ja kaikki edellämainitut asiat jäivät kesken. Tämän kaiken välissä olen käynyt suihkussakin ja tekstaillut ystäväni ja siskoni kanssa. Meinasin ihan unohtaa, että tilasin miehelleni myös yhden joululahjan netistä! Kävin myös herättämässä miehen ja laitoin hänelle aamupalan valmiiksi. Aikaa näihin kaikkiin meni reilu tunti.Tämä kuvaa valtavan paljon minua ja sitä, millä innolla ryhdyn kaikkeen. Touhuilen koko ajan kaikenlaista ja yleensa kaikki asiat tulevat valmiiksikin, ei ehkä aloitetussa järjestyksessä, mutta valmistuvat kuitenkin.

Eilinen kului ystäväni kanssa Helsingissä shoppaillen ja herkutellen. Sieltä kaahasin tuhatta ja sataa kotiin ja lähdin siskoni kanssa Haminaan joulukonserttiin. Perjantaina vietimme työkaverin nelikymppisiä joten hässäkkää tähän viikonloppuun on ollut ihan riittävästi. Kohta lähden ostoksille, hankintalistalla on ainakin kuusen valot. Ehkäpä siis laitan kuusenkin vielä tänään.

Intoa alkavaan viikkoon!

10 kommenttia:

 1. Kiva tunnelma sinulla kuvissa! Täällä tekeminen ja kaikenlainen askartelu iskee puuskittain päälle. Silloin pitää takoa, kun inspis on päällä. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin kaikki intoilu tapahtuu yleensä puuskittain, joulun alla intopuuska on ollut tosin aika pysyvä olotila :)

   Poista
 2. Mukavaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Tunnistan kirjoituksesta vähän itseäni, hih :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut tehokas ;) Männynoksa on ihana, pitäisi itsekin hakea sisälle vähän havuntuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mänty on tosi kaunis, mutta luulen, että kuusenoksassa olisi enemmän tuoksua :)

   Poista
 5. Hih, minä voin kuvitella sinut huseeraamassa kuin mikäkin touhutäti! :) Nauti puuhastelusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhutäti todellakin :D Saa nähdä milloin maltan rauhoittua joulun viettoon vai höösäänkä vielä aattonakin kaikkea.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.