tiistai 16. joulukuuta 2014

DIY joulutaulut

Viikonlopun Helsinginreissulta Granitista tarttui mukaan kirjainleimasimet. Kahdesta fonttivaihtoehdosta valitsin leikkisemmän. Kotona sain ispiraation tehdä leimoilla (taas) uusi taulu olohuoneeseen ja samalla innolla tein kaksi muutakin uutta joulutaulua. Sinisävyiset taulut eivät ehtineet kauaa olemaan, mutta nyt tämä tummempi lookki sopii jotenkin paremmin kotimme jouluilmeeseen. Voin vaihtaa talvitaulut takaisin sitten joulun jälkeen.
Kaipailemani tumma tyynynpäällinen löytyi Annon mallistosta ja graafisuudellaan on kiva vastapari H&M:n koukeroisemman tyynyn kanssa. Joulukuusikin on jo koristeltu ja kaikenkaikkiaan meillä näyttää jo aika jouluiselta. Sää on ainoa, mikä yrittää huijata, mutta valokuvien puolesta auringonpaiste on oikein kiva juttu! Pidetään silti peukkuja valkoiselle joululle <3

10 kommenttia:

 1. Iso peukku näille tauluille! Ovat hirmuisesti minun mieleen. :) Toivon niin kovasti, että koko Suomi saisi viettää valkoista joulua.. Työkaveri lupaili, että nyt alkaisi ainakin pakkaset -> jäälyhtyjä tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eräs postin tuoma porokortti oli kovasti minun mieleeni! Porot on <3

   Poista
 2. Ihania tauluja <3! Ja vautsi miten hieno peurapiirros!! Minun olisi turha edes yrittää piirtää mitään sarvipäivä, poro näyttäisi kuitenkin joltain epämääräiseltä möykyltä, josta töröttää kaksi kepukkaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 En voi hirveästi ylpeillä peura/poro-piirroksella, sillä graafikon pitäisi kyllä pystyä parempaan :D

   Poista
 3. Aivan ihania. Ja sori, en ole vielä kerennyt edes miettiä haastepostausta :/

  VastaaPoista
 4. Talvitaulut, sepä on kiva idea. Hienot ovat. // heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on kiva vaihdella sisältöjä kehyksiin aina sesongista riippuen :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.