torstai 25. joulukuuta 2014

Joulupäivää!

Täällä kirjoittelee yksi onnellinen! Jouluaatto oli ihanaakin ihanampi. Vietimme sen suurella joukolla, läsnä oli koko perhe. Isosiskoni saapui miehensä kanssa meille jo aatonaattona ja jouluaaton aloitimme perinteitä kunnioittaen riisipuurolla. Aamupalan jälkeen löylyttelimme joulusaunassa ja lähdimme vanhempieni luokse.

Siellä oli koolla koko perhe, vanhempani, kahdeksan lasta ja vanhimmilla lapsilla jo miehet mukana, yhteensä meitä kokoontui 13 viettämään joulua yhdessä. Siihen päälle vielä pari koiraa ja kissa. Söimme oikein olan takaa ihania, isän valmistamia jouluherkkuja.

Joulupukki kävi kuuden maissa ja sen jälkeen loppuilta sujuikin lahjoja availlessa ja ihmetellessä. Ei voi isosisko olla onnellisempi kuin silloin, kun näkee pikkusisarusten riemun ja silmien tuikkeen. Olen kiitollinen siitä, että minulla on maailman parhain perhe ja maailman rakkaimmat siskot ja pikkuveli <3 Kohta lähdemme miehen vanhemmille syömään ja jatkamaan joulun viettoa.

Mukavaa joulun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta. Mukavia joulunpyhiä!

  VastaaPoista
 2. Kauniisti olet saanut postattua juhlafiiliksen. <3 Mikä parasta, tätä joulua saa halutessaan jatkaa aina Nuutinpäivään saakka! :) Erinomaista joulua siis vielä piiiiiitttkääään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Todellakin joulu jatkuu vielä mooonta päivää :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.