maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulu hiipii

Joulu on hiippaillut meille jo tekstiileihin ja ihana hyasinttien tuoksu on ympäröinyt koko kodin. H&M Homesta tarttui mukaan ihana tyynynpäällinen, tykkään siitä kovasti! Sen seurassa on viime vuonna hankitut kiiltävän hopeat tyynyt kavereinaan mustia ja valkoisia tyynykamuja ja torkkupeittoja. Tuosta tyynynpäällisestä vasta oikeastaan alkoi koko joulusisustus leviämään meille. Luulin, että en tykkää tuon tyyppisistä printtijutuista (kaunofonttia ja kaikkea söpöä), mutta näköjään jouluna juuri se kolahtikin.

Hyasintteja laittelin itsetehtyihin betoniruukkuihin ja nostin kukat visusti ylös, pois kisujen ulottuvista. Pulloon laitoin teko-amarylliksen, minusta se on kaunis ja yllättävän aidon näköinen. Parasta siinä on kuitenkin kissaturvallisuus, sillä mönet joulukukat ovat lemmikille myrkyllisiä. Myös lyhdyt ovat osoittautuneet oivallisiksi kukkien sijoittelupaikoiksi.


Minun oli oikeastaan tarkoitus tehdä postaus jouluvaloista, mutta toisin kävi. Usein suunnittelen tekeväni postauksen jostain tietystä aiheesta ja kun alan kirjoittamaan niin näppikseltä tuleekin ihan muun aiheista tekstiä. Ehkäpä seuraavaksi ne jouluvalot sitten päätyvät blogiin. Luulen, että en postaile ennen joulua kovin paljon muuta kuin jouluasioita. Odotan joulua todella kovasti, mutta en kuitenkaan haluaisi että se tulee vielä, sillä muuten se on ohi nopeasti. Tämä joulun odotus ja hössötys on vähintääkin yhtä ihanaa kuin itse joulu <3

7 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.