tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sisustushaaveita Ellokselta

Monessa blogissa on vilahdellut ihania Elloksen uutuuksia ja päädyimpä itsekin ellos.fi-sivulle surffailemaan. Paljon sieltä taas kaikkea ihanaa löytyikin, varsinkin koristetyynyaddiktille.


Muutama uusi tyynynpäällinen taitaa meille kotiutua, ihan kaikkia en kerralla viitsi ostaa. Vaikka koristetyynyjähän ei tunnetusti voi olla liikaa. Elloksella oli paljon kivoja vuodevaatteitakin ale-hinnalla. Ainakin yhdet voisin hankkia uudistuneeseen makuu- tai vierashuoneeseen. Vai sittenkin  uudet molempiin huoneisiin?



Ehkäpä oikean alareunan vaakaraitalakanat voisivat sopia meille aika täydellisesti. Vaaleanharmaa kolmio-kuosikin on ihana. Kahdet siis ostoskoriin?

Törmäsin sivustolla myös Elloksen tarjotinpöytään joka muistuttaa jonkin verran Hayn vastaavaa. Hayn pöytiä meillä onkin olohuoneessa jo kaksi ja pidän niistä kovasti. Lasiterassin sohvapöytä on vielä etsinnässä, olisiko se tämä?


Terassille on hieman askeleita keittiöstä joten pöydän tarjottimella saisi kivasti vietyä päiväkahvit ulos. Ulkonäön puolesta Elloksen pöytä ei vedä vertoja Hayn pöydälle, mutta hinta vetää! Elloksen pöytä maksaa vain 49 €. Tämä saattaisi olla oikein hyvä vaihtoehto terassillemme sohvan kaveriksi.

Kallein löytöni Ellokselta on matto saunan pukuhuoneeseen. Kyseisen tilan matto on ollut hakusessa jo kauan. Tähän asti olen haaveillut sinne Pappelinan muovimattoa kuten tammikuun Matto-ongelma-postauksessa paljastinkin. Tilassa oli ennen ihana Annon Viiru-matto, mutta kissojen kanssa se osoittautui epäkäytännölliseksi, koska kissojen hiekkalaatikko ja ruokailu sijaitsevat maton välittömässä läheisyydessä. Ellokselta löytyi muovimatto, jonka väri miellyttää kovasti ja kuviokin vaikuttaa ihan kivalle. Kuvan perusteella on vain niin vaikea sanoa miltä matto näyttäisi meillä.



Toisaalta palauttaminen on tehty helpoksi joten mattoa voisi sovittaa ennen laskun maksamista.

Mitä luulette, sopisiko matto saunan pukuhuoneeseemme? Entä pihistääkö vai panostaako terassipöydässä?

Kuvat lainattu luvalla: www.ellos.fi

9 kommenttia:

  1. Läähpuuh, ihania nostoja! <3 Ja tuo plussatyyny, NAM! Minä ainakin liputan tuota mattokokeilua ja terassipöydän pihistysvaihtoehtoa kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi valinnan vaikeus iskeä, ihania kaikkia sisustusjuttuja! Saattaa olla, että plussa-tyyny on kotimatkalla =D Taidan myös päätyä pihistyspöytään, koska tuntuisi hurjalta ostaa ulos niin kovin kallista pöytää. Ja mattokin näyttää sitä kivemmalle, mitä enenmmän sitä mietin.

      Poista
  2. Elloksella on tosiaankin paljon ihanuuksia nyt. Minäkin kannatan mattokokeilua ja terassille elloksen pöytää.

    VastaaPoista
  3. Tositosi kivoja Ellos-bongauksia! Sieltä kyllä taitaa nyt syksyllä löytyä vaikka ja mitä! Täytyypä itsekin katsastaa jossain vaiheessa oikein kunnolla tarjonta:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika paha paikka tuo verkkokauppa! Aika isolla summalla lähti tilaus :D Osa tuotteista saattaa tulla jo tällä viikolla.

      Poista
  4. Ellos on kovasti nostanut profiiliaan. Harkitsin itsekin tuota muovimattoa (mustana) pukuhuoneeseen, mutta päädyin kuitenkin pappelinaan (valkoinen). Huoneessa oli ennestään marimekon hetkiä -verho, joten raidat olisivat olleet liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitoja tai oikeastaan niiden epämääräisyyttä itsekin pohdin, mutta tilasin maton kuitenkin. Sittenhän sen vasta näkee kunnolla kun se on oikeassa huoneessa.

      Poista
  5. Ellos kyllä yllättää välillä! Minäkin katselin sieltä mm. muovimattoja terassillemme. Tuo pöytä näyttää oikein kelpo kapistukselta :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.