tiistai 18. helmikuuta 2014

Makuuhuoneet
valkoinen & musta

Sisustusfilosofiassani jokaisessa huoneessa tulee olla mustaa, valkoista ja harmaata. Tätä olen noudattanut kodissamme rakennusajasta lähtien, esimerkiksi seinäväreissä. Tämän säännön puitteissa jokaisessa huoneessa on jokin väriteema. Päämakuuhuoneemme väriteema on harmaa ja kaksi muuta makuuhuonettamme ovat valkoinen ja musta.
Valkoisen ja mustan huoneen ovet ovat vierekkäin ja minusta on kiva kulkea huoneiden ohi, koska käytävältä katsottuna ne näyttävät niin kivoilta rinnakkain. Valkoinen huone on viraiden käytössä ja mustassa huoneessa pukeudumme ja säilytämme vaatteitamme.Siinäpä valkoinen ja tässä musta:


Edelleen olen totaalisen kyllästynyt kaikkiin muihin väreihin, mutta jospa kevään myötä joku väripilkku päätyisikin sisustukseen. Olen yrittänyt kuvitella olohuoneeseen kaiken värisiä sisustustyynyjä, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut.

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo ensimmäinen kuva, havainnollistaa hyvin noita huoneita vierekkäin. :) Vaikka päävärit ovat niissä erit, sointuvat kuitenkin kaikilta osin kauniisti yhteen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Yhtenä iltana tönötin huoneiden edustalla ja sain idean, että siitä kulmasta ei huoneita ole blogissa vielä nähhtykään :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tehdä valkoinen ja musta huone:)! Kauniilta näyttää, todella!

  Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/02/lammin-polku.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos sanoista ja kiitos haasteesta, tulen heti katsomaan mikä minua odottaa <3

  VastaaPoista
 5. Olitpa ottanut kivoja kuvakulmia, kauniit huoneet molemmat <3 ja ihan mun lemppariväreissä :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.