torstai 27. helmikuuta 2014

Kuka tuo on?

Meille saapui vieras. Tai ehkä uusi perheenjäsen? Ainakin hän ilmoitti jäävänsä meille pysyvästi. En ollut ennen tehnyt tuttavuutta moisen kanssa, viimeksi olin koskenut tuommoiseen yli 20 vuotta sitten pikaisesti. Aluksi yritin olla sitä huomioimatta, mutta niin kauan se minua vaani, että oli mentävä lähemmäksi.Rohkeasti lähestyin vierasta ja tervehdin kohteliaasti. Vieras esittäytyi veljeksi. Jopa aika hyvännäköinen veli.

Teräaseita se kantoi mukanaan. Onkohan sillä pahat mielessä?

Reippaasti kuitenkin heittäydyin tuttavalliseksi ja lopulta löysimme yhteisen sävelen.En voi uskoa tätä todeksi! Minulla on ompelukone ja osaan jotenkuten käyttää sitä. Olen ollut aina koulussa puukäsityötunneilla ja rättikässää kokeillut vain sen pakollisen puolikkaan vuoden. Osaan rakentaa terassin ja portaatkin, mutta äiti lyhentää verhoni. Tai lyhensi ennen. Nyt osaan sen tehdä itsekin, ehkä. Ainakin aikomuksenani on yrittää. Jee, miten kivaa! <3
6 kommenttia:

 1. Ihana, hauska postaus:)!!! Ja huippu perheenjäsen! Uskon, että teidän välille syntyy vielä mahdottoman hyvä ystävyys:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Toivon ihan samaa, mutta saa nähdä kuinka käy.

   Poista
 2. Meillekin muutti nelisen vuotta samaa sukua oleva kaveri, vaikka joskus niillä pakollisilla kässän tunneilla vannoin etten tule sormellanikaan enää koskemaan kyseiseen heppuun ;) Nykyään olemme erittäin hyviä ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla onnistumistarina! Ehkä meidänkin yhteiselo sujuu ihan kivuttomasti :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.