maanantai 10. helmikuuta 2014

Haaste: talven tekstiilit

Sain iki-ihanasta Coconut White -blogista kivan haasteen, kiitos Padmerine! Haasteen säännöt kuuluvat seuraavasti:

Ota kuva tai kuvia niistä kodissanne talviaikaan käytettävistä sisustustekstiileistä, joista pidät eniten. Kerro, mistä yleensä löydät mieleisiä sisustustekstiilejä? Minkälaisia ne ovat? Teetkö itse vai ostatko valmiina? Säilyvätkö jotkut tekstiilit samoina vuodesta toiseen? Mitkä ovat suosikkivärejäsi tällä hetkellä?

Nyt alkaakin olemaan viimehetket käsillä talvitekstiileillä, kovasti jo kevät kutkuttelee mielessä. Jouluntienoilla kotimme tekstiileissä oli hitunen punaistakin, mutta vain hyvin lyhyen ajan. Talvella suosikkivärini ovat olleet valkoinen ja harmaa. Mustaa on hyvin minimaalisesti. Yleensä suosin vaaleita lakanoita, mutta talvella olen käyttänyt tummempia, ne tekevät pedistä jotenkin niin lämpöisen ja pesämäisen.


Tilaan paljon tekstiilejä H&M verkkokaupasta, ostan niitä myös Anttilasta, Askosta ja Iskusta. Minulla ei pysy kutimet millään lailla hyppysissä, joten kaiken ostan valmiina. Joulupukilla on ollut perinteenä tuoda minulle uudet lakanat jo kolmena vuotena peräkkäin, tällä hetkellä sängyssä ovat toissavuotiset harmaat kukkakuvioiset. Koristetyynyjä on paljon sängyillä ja sohvalla, yhdistelen mieluusti erilaisia kuvioita keskenään.Eri struktuurit viihtyvät meillä hyvin yhdessä, myöskään valkoisen eri sävyt eivät vierasta toistensa seuraa.

Tämän hetken suosikkini on valkoinen koristetyyny, jonka pinta on punottu leveästä kiiltävästä nauhasta. Ostin sen Iskusta vuosi sitten. Tyyny on ollut koko vuoden sohvallamme, vain kaverit siinä ympärillä ovat vaihtuneet. Pidän kovasti myös harmaista kiiltävistä koristetyynyistä, ne on tilattu H&M verkkokaupasta jouluksi.Talveksi vaihdoin olohuoneen valkoisten verhojen tilalle harmaaraidalliset paksut purjerengasverhot. Kun ulkona maisema on valkoinen, niin harmaat verhot kehystävät sen pehmeästi.Vuodenaika vaikuttaa tekstiileihin melko voimakkaasti. Mitenkäs muiden kotona? Toivoisin haasteeseen tarttuvan suraavat ihanat blogit:

Deko133
white & black
Valkoinen soihtu
Valkoinen koti

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kuva on niin kaunis ja tosi lämpimän näköinen torkku :).

  Uusi lukija ilmottautuu.

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa! <3 Tulenkin pikimmiten vastavierailulle.

  VastaaPoista
 3. Sinullahan on aivan ihana blogi, miten en ole tänne ennen eksynytkään?!
  Liityin minäkin heti lukijaksi:)
  Terkuin Liina

  http://villailona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa sinullekin, tulen vastavierailulle blogiisi! Ihana viikon aloitus, kiitos teille molemmille ihanista viesteistä.

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.