sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus
Olemme ehtineet juhannuksena vaikka mitä. Torstaina grillasimme ja chillasimme ystävän pihassa yö myöhään. Perjantaina lähdimme vanhempieni mökille, jossa ohjelmaan kuului, syömistä, sanomista, syömistä, auringon ottoa, syömistä, uimista kylmässä meressä, syömistä, kokko ja syömistä. Meillä on juhannusperinteet aina tiukasti samat ja koko perhe ja lapset puolisoineen kokoontuvat mökille. Meitä on omaa perhettä 14 ihmistä ja eläimet päälle. :)

Lauantaina meillä oli kotona juhannus-bileet jossa juomaa kului ehkä ruokaa enemmän. Tänään sunnuntaina vierailimme tätini upouudella mökillä. Mökki on vastikään valmistunut ja se oli todella upea pieni mökki kalloisella meren rannalla. Saareen rakentaminen ottaa aina oman aikansa, mutta varmasti ollut sen arvoista, niin ihana paikka se oli.

Oma unelmieni mökki olisi meren rannalla, mutta mantereella kuitenkin. Pieni, vanha ja vaatimatonkin. Piha olisi luonnon tilassa, kallioita ja mäntyjä. Linnut laulaisivat ja lokit nauraisivat. Rannassa olisi laituri ja vene. Ehkä joskus sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.