lauantai 18. marraskuuta 2017

Ihana ihana ylläri!

Jokin aika sitten sain tekstarin postilta, että paketti on noudettavissa. Hauskinta oli, etten (kerrankin) ollut tilannut yhtikäs mitään vaan postissa odotti yllätyslahja! Onko ihanampaa kuin saada yllätyslahja? Riensin pikapikaa postiin ja katsokaa, mikä ihana juliste paketista paljastui:
Juliste on Blawhi Graphicsin ihanan Kristiinan käsialaa. Olen jo pitkään meinannut hankkia vastaavan, mutta vitkastelu palkittiin. Vai onkohan Blawhi Graphicsin verkkokauppa niin aikaansa edellä, että tilaukset onnistuvat ajatuksen voimalla :D Verkkokauppa on muuten täynnä kivoja julisteita eri kokoisina. Kaupasta löytyy myös joulukortteja ja -kalentereita jos ovat vielä hankkimatta. Käyhän kurkistamassa: www.blawhigraphics.com

Ajattelin hankkia taulun viereen seinäamppelin ja jonkin kivan viherkasvin, mutta kun poika oppi ryömimään, niin siirsinkin aulasta huteran kukkapöydän peikonlehtineen Kotkan kaveriksi. Nyt aula huutaa autiona kasvia itselleen ja sinne pitäisi keksiä kiva seinähylly. Meillä on nyt alkanut "sisusta kaikki yli metrin korkeuteen" -kausi.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.