tiistai 7. marraskuuta 2017

Kurkistus pikkupojan huoneeseen
Vierashuone on pikkuhiljaa muuttunut enemmän lastenhuoneeksi. Ennen tilassa oli iso vierassänky, eikä lattiatilaa jäänyt paljoa. Pojan kasvaessa hän leikkii jo paljon huoneessaan, joten myimme puolet sängystä ja jätimme vain toisen runkopatjan. Se toimii sekä vierassänkynä että lukunurkkana. Tilasin Ava Roomilta vetoketjullisen päiväpeiton, jolla sänky sai sohvamaisemman ilmeen. Vanha kiiltäväpintainen päiväpeitto liukui aina pois paikoiltaan, mutta tämä Ava-päiväpeitto pysyy jämäkästi paikoillaan vaikka sängyllä kieritään ja pyöritään.

Seuraavaksi pojan huoneeseen tarvitaan säilytyskalusteita ja tarkoitus on hakea Ikeasta Stuva-sarjan kappia ja laatikkoa. Tällaisella yhdeksän kuisella on tavaraa jo vaikka millä mitalla (siksi kaikissa kuvissa on sama kuvakulma) ja järjestyksen ylläpito alkaa olemaan haastavaa. Mies nikkaroi ihanat seinäkoukut sängyn vastpäiselle seinälle ja näytän ne teille, kunhan saan loppuhuoneen siivottua kuvauskuntoiseksi.

Seinät kaipaavat myös tauluja, mutta ripustan ne vasta sitten kun koko huoneen kalustus on selvillä. Ei tarvitse sitten montaa hutireikää porata. Tuo matto on muuten Askosta ja se on minusta aivan ihana, mutta ei ehkä kaikista käytännöllisin pikkupojan huoneessa. Matto on aika ohut, joten se ruttaantuu herkästi, saisikohan sen pysymään suorana jollakin liukuesteellä? Verhot ovat Eurokankaasta ja hieman sattuman kaupalla hankitut. Olin menossa ostamaan pitkiä sivuverhoja Eero Aarnion Dino-kankaasta mutta ihastuin tuohon kettu-kuosiin. Tätä kangasta ei ollut enää jäljellä kuin pieni pätkä ja siinä syntyi idea suorasta kapasta. Ehkäpä se on paljon kätevämpi pikkuisen huoneessa, saattaa jopa pysyä ikkunassa.

Joulutähden jouduin ottamaan pois pojan huoneesta, sillä sen johto meni lattianrajassa olevaan pistorasiaan ja vaikka olin kuinka huolella teipannut johdot niin pienet sormet kävivät useasti irroittamassa johtoa ja näpräämässä pistoketta. Kaikki tuommoinen kiinnostaa niin valtavasti ja nyt kun poikanen liikkuu jo hurjaa kyytiä niin mikään, mihin pienet sormet ylettyvät, ei saa olla enää rauhassa.

Täällä paistaa ihana aurinko pitkästä aikaa ja taidan lähteä nautiskelemaan moisesta ihmeestä heti kun poika herää päiväunilta. Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hei! Tämä kommentti tai oikeastaan kysymys ei liity pikkupojan huoneeseen. Vaan tuoleihin. Vieläkö teillä on mustat skin tuolit? Millaista niissä on istua pidempään,onko muovi hiostava? Ruokapöydän tuoleiksi ostaisin mutta tuo materiaali mietityttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on edelleen Skinit ruokapöydän ympärillä enkä vaihda niitä ikinä! Tykkään niistä superpaljon :) Ei hiosta, tosin meillä on aina max 22 astetta kotona eikä koskaan kuuma, niin en tiedä jos kämpässä olisi kuuma niin hiostaisiko sitten? Tuoleissa on tosi hyvä istua, kaikki vieraatkin aina kehuvat. Meillä oli ennen pehmustetut korkeaselkänojaiset tuolit ja Skinit voittavat ne mukavuudellaan mennen tullen. En voi muuta kuin kehua ja suositella.

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.