lauantai 12. elokuuta 2017

Olohuone 360

Blogin alkutaipaleella lanseerasin 360-juttusarjan, jossa kuvasin huoneita joka nurkasta. Tällä tyylillä tilasta saa hyvän kokonaiskäsityksen. Nyt useamman vuoden jälkeen tämä tuntuu taas ajankohtaiselta, sillä koti on kokenut paljon uudistuksia ja sisustus on nyt enemmän "valmis". Olohuone on varmasti kokenut suurimman muutoksen joten halusin kuvata sen blogiin nurkasta nurkkaan, höystettynä muutamalla yksityiskohtakuvalla.

Seuraan aktiivisesti somen sisustusryhmiä ja usein meinaan laittaa kodistamme kuvan kun joku pyytää esimerkiksi inspiraatiota olkkarista missä on kaksi sohvapöytää. Menen blogiin ajatuksella että sieltä saan sopivan inspiraatiokuvan, mutta... Ongelma on se, että kuvaan aina tiloja samasta suunnasta, eikä sopivia kuvia ole. Joten nyt oli aika taas vähän laajentaa. Kumma miten sitä aina jumahtaa samoihin juttuihin.

Olohuoneen aikaisemmat 360-kuvat löydät täältä ››

Mieskin kannusti jatkamaan blogiharrastusta, on kuulemma niin mukavaa kun on näin siistiä! Ei kuulemma edes muistanut miten ihana koti meillä on :D

10 kommenttia:

 1. Kaunista ja tunnelmallista! Toi on niin totta, sitä jotenkin jämähtää samoihin kuvakulmiin varsinkin omasta kodista. Täytyy vaan kokeilla kaikenlaista ja yrittää saada vähän eri näkymää, haasteellista ainakin mulle ja osittain siksi blogissani ei enää ole niin paljon kuvia oamsta kodin sisustuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää aina oikein asiakseen kuvata jostain eri vinkkelistä, muuten sitä jököttää kameran kanssa aina samassa kohdassa :D

   Poista
 2. Ihana tuo keinutuoli! Mikä merkki & malli on kyseessä?

  Teillä on ihanan valoisaa!

  VastaaPoista
 3. Keinutuoli on Jyskistä, mutta sitä ei enää näytä olevan verkkokaupassa. Kesäkalusteet varmasti poistuvat sieltä sitä mukaa kun joku tietty erä saadaan myytyä. Samaa sarjaa kuin nämä tuolit:
  https://jysk.fi/olohuone/tuolit/ruokapoydan-tuolit/ruokapoydan-tuoli-kalvehave-musta-tammi

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Löysin blogiisi kun googlettelin meille tulevaa lattiaa. Onko teillä siis tuo lamellan click valkotammi? Onko ollut kuinka kauan ja miten on kestänyt? Oletko tykännyt? Näissä kuvissa ainakin näyttää hyvältä! Hahmottaa paremmin kun näkee oikeassa kuvassa eikä vain pieniä mallikappaleita. Kuinka suuria todellisuudessa on nuo värierot kun on tuollainen elävä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyseinen laminaatti, mutta en voi suositella sitä. Laminaatin vaihto on ensimmäinen suuri remonttimme uudessa talossa. Laminaatti on ollut viitisen vuotta ja "korkannut" todella monesta kohdasta. Ei kestä yhtään kolhuja eikä kosteutta. Meillä kissan oksennus on saanut tosi pahoja kohtia aikaiseksi. Hintaansa nähden toki ihan ok. Kaunis se on minustakin! Moderni ja kauniin sävyinen.

   Poista
 5. Ihana blogi! Mistä nuo olohuoneen seinällä olevat valkoiset neliönmuotoiset "kuutiohyllyt" ovat?

  VastaaPoista
 6. Ihanat ruokapöydän tuolit :) Mistä olet ostanut?

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.