perjantai 11. elokuuta 2017

Mistä johtuu blogitauko?

Olipa kiva huomata, että jokunen lukija siellä puolen ruutua on vielä messissä! Siitä innostuneena sain taas läppärin kannen auki.

Ennen vauvan syntymää tein päätöksen, että jatkan blogin kirjoittamista jos se mahtuu arkeen sujuvasti, mutta mitään stressiä en siitä ota. Vauva-arkea on eletty nyt tasan puolivuotta, jonka ajan blogi on ollut täysin heitteillä. Periaatteessa minulla olisi ihan mukavasti päivisin aikaa kuvata ja kirjoittaa ja minulla on pitkä lista sisustusaiheita valmiina, mutta...

Olen tottunut, että Syhinän kuvissa koti näyttää siistiltä ja nyt vauvan myötä kaikki nurkat eivät ole enää tiptop, niin tuntuu mahdottomalta julkaista kuvia "epätäydellisestä" sisustuksesta. Oma suhtautuminen kodin siisteyteen on höllennyt huomattavasti. Sohvatyynyjä edelleen järjestelen päivittäin, mutta lattialla ajelehtivat lelut eivät häiritse niin paljon, että viitsisin niitä siivoilla, joten kuvaaminen on vain jäänyt.


Uudesta elämästä vauvan kanssa olisi myös helppo kirjoittaa, mutta en ole saanut siihen niin kepeää otetta kuin kodin sisustukseen. Tuntuu että vauvasta kirjoittaminen on jotenkin panavampaa asiaa :D Tätäkin postausta aloittaessani stressasin, että mitä ihmettä laitan kuvitukseksi ja päätin, että jos en jaksa/halua niitä ottaa niin kirjoitan sitten vaikka ilman kuvia kokonaan. Kun olin hetken aikaa kirjoittanut, niin oli pakko tarttua kameraan <3 Ja koska en jaksanut siivota, niin yksityiskohtakuvat ikuistuivat muistikortille. Helppoahan tämä olikin.

Ehkä siis tapaamme tästedes useammin. Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Höpsö! Meilläkin on neljä lasta, tosin isoja jo - mutta ne ne vasta sotkeekin!! Asioille löytyy tasapaino ajan kuluessa, älä ota stressiä! Kyllä me täällä pysytään. Ihanaa, kun nautin vauva-ajasta, se menee niin nopeasti ohi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ihana, kommentista <3 On tosiaan ihan käsittämätöntä, miten nopeasti vauva-aika kuluu! Minunkin pikkuinen on jo puolivuotta.

   Poista
 2. Kiva kun tuli taas päivitystä, oon niin nauttinut blogisi seuraamisesta ja kauniista, insiroivista kuvista! Pieni epäjärjestys kuuluu elämään, älä siitä huoli.. eipä tuu niin paljon kateuspuuskia meille muille pienten lasten äideille! ;)
  Siitä aasinsiltana, mikä on tuo ihana lastenhuoneen automatto?? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Täytyykin tehdä postaus ilman siivoamista :D Matto on Askosta Maalla-nimeltään.
   https://www.asko.fi/tuotteet/tuote/118/24000/maalla-matto-140-x-200-cm-harmaa

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.