keskiviikko 23. elokuuta 2017

Eteisen päivittelyä

Eteinen on ollut meillä murheenkryyni aina. Nyt sain viimeinkin itseäni niskasta kiinni ja tein asialle jotain. Suurin ongelma oli kalusteiden ja tilan mittasuhteet, olen muuten ennenkin säkättänyt täällä blogissa oikeista mittasuhteista :D Meillä on paljon kenkiä ja eteinen on pyhitetty niiden säilytykseen. Kenkäkaappi on osoittautunut hyväksi, mutta päivittäin pidettävät kengät ovat enimmäkseen lojuneet lattialla. Eteisessä oli iso penkki, jonka alla oli kenkäteline ja tämä jättimäisläinen komuutti vei ihan liikaa pienestä tilasta. Sen lisäksi imuroiminen oli niin hankalaa, että sitä tapahtui eteisessä ihan liian harvoin.

Komuutin tilalle hankittiin seinään kiinnitettävät kenkätelineet ja tällä muutoksella eteisestä tuli ilmava ja helpommin siivottava. Kenkiä mahtuu edelleen yhtä paljon. Uusia telineitä on kaksi, mutta harkinnassa on ostaa vielä kolmas (voi sitten ostaa lisää kenkiä)! Hintaa muutokselle tuli vain 20 €. Eteinen kaipaa myös uutta mattoa, voi olla että ostan rautakaupan rullatavaraa, jotta saan maton seinästä seinään. Vanha matto on liian pieni ja näyttää pöhköltä joten se sai lähtöpassit.

Eteinen ennen:


Maton lisäksi hankintalistalla on pieni jakkara, tekisi mieli ostaa joku kirkasmuovinen ja vähäeleinen. Artekin 60-jakkara olisi tietysti aika klassinen ja jos en muuta keksi niin sitten semmoinen.

Aikamoinen muutos parillakympillä, vai mitä?

6 kommenttia:

 1. Mukavan muutoksen olet tehnyt ja halvalla <3 Kivalta näyttää eteinen nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina ei tarvita kovin kummoista, kun koko tila muuttuu monin verroin paremmaksi :)

   Poista
 2. Mistä olet hankkinut kenkähyllyt? :) Näyttää hyvältä! <3

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön teline. Meille kans tuollainen :) Mistä sen ostitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskistä :)
   https://jysk.fi/sailytys/kenkasailytys/kenkahylly-odense-musta

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.