perjantai 17. maaliskuuta 2017

Pöydän päässäVauva on alkanut näkymään sisustuksessa, muutenkin kuin vaippoina ja värikkäinä leluina. Pinnasängyn ohella ostimme Tripp Trapp -tuolin ja siihen New Born -sitterin. On mukavaa saada vauva ruokahetkiin mukaan ilman, että tavallinen sitteri pitäisi nostaa pöydälle. Tripp Trappista saa sitterin helposti irti, jolloin se toimii tavallisen sitterin tapaan myös lattialla. Pikkuinen ei ole vielä kovin montaa kertaa tuossa ollut, syli on toistaiseksi paras paikka. Puolivuotias serkkupoika on testannut sitterin jo ihan käytännössä ja syönyt ruokansa pöydän ääressä, kuten isojen poikien kuuluukin. Myös pikkukissa on aivan ihastunut tuoliin ja tulee siihen aina, kun olemme aamukahvilla.

Tilasimme pöydän ympärille myös pari tuolia lisää. Aikaisemmin käytössä on ollut vain neljä, mutta siroja Skin-tuoleja mahtuu tähän helposti kuusi. (Pöytä on kaksi metriä pitkä.) Yllätyksekseni Tripp Trappissa on värin lisäksi jotain samaa tuolien kanssa ja se sopii minusta hyvin tuohon pöydän päätyyn.

Mökö on riemastuttanut elämäämme tänään tasan kuukauden ja tällä samalla päivällä serkkupoika täyttää puolivuotta. Odottelemmekin täällä siskoa perheineen synttärikahveille. Onhan 1+6 jo huikeat 7 kk ja syytä siis juhlaan!

6 kommenttia:

 1. Ihania postauksia täällä, koluan nyt pitkän tauon jälkeen täällä Blogistaniassa. Ihan samaa katsoin tuoleista, ihan kuin ne olisi tarkoitettu saman pöydän ääreen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tämä blogiasi! <3 Löysin tieni tänne Facebookin sisustusryhmän kautta. Samat mieltymykset sisustuksen suhteen - myös näiden pikkuveijareiden osalta. Tripp Trapp kaukaloineen oli myös meidän valinta. Meill siis kohta 10kk miniprinsessa rikastuttamassa elämäämme. Jään ehdottomasti seuraamaan!

  VastaaPoista
 3. Ja teidän poju on syntynyt ihan rintarinnan veljeni lapsen kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tämä sinun blogisi! <3 Löysin tieni tänne Facebookin sisustusryhmän kautta. Ja kyllä, aion ammentaa täältä ideoita ja inspiraatiota. Niin samanlainen maku ja yhteistä on myös pieni piltti rikastuttamassa elämää. :) Meillä siis pian 10kk miniprinsessa. Ja tuo Tripp trapp kaukaloineen oli meidänkin valinta. On ollut täysi kymppi! Jään ehdottomasti seuraamaan.

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.