perjantai 7. huhtikuuta 2017

Käsikranaatti olohuoneessa
Viimeinkin käsikranaatti on kotona! Olen haaveillut Artekin A110-valaisimesta kauan, mutta vasta nyt se saapui kotiimme. Jaamme miehen kanssa yhteisen intohimon valaisimiin ja päätimme pojan syntymän kunniaksi ostaa uuden valaisimen. Jotenkin kiva muistaa aina pojan kasvaessa, että tuo lamppu ostettiin samaan aikaan kun synnyit :D Tarkalleenottaen valaisin on Vepsäläisen ystävänpäivä-alesta ja poika syntyi kolme päivää ystävänpäivän jälkeen.

Periaatteessa ostamme valaisimia vain tarpeeseen ja A110 sai odottaa siksi, että emme olleet keksineet sille paikkaa. Sitten syntyi tarve saada olohuoneen nurkkaan lamppu ja niin kaksi asiaa ratkaisivat toisensa. Olen ihan rakastunut! Iltaisin meillä ei ole muita valoja päällä kuin tuo <3

Alvar Aalto suunnitteli valaisimen vuonna 1952 ja edelleen A110 on modernin ja ajankohtaisen näköinen. Se luultavasti sopii jokaiseen sisustukseen ja jokaiseen aikakauteen. Ihan hassua, että mielestäni olohuone ei ole kaivannut mitään, mutta nyt tuntuu että ilman tuota lamppua tilasta puuttui jotakin.

No mitäs tykkäätte, sopiiko valaisin tuohon nurkkaan?

8 kommenttia:

 1. Sopii, ihan nappi tuohon! Tulee oikeuksiinsa tummaa seinää vasten 😀

  Minua täällä naurattaa, että juuri noin meilläkin ajatellaan..."tämä ostettiin silloin ja silloin". Miehen edesmenneet vanhemmat olivat ostaneet yhden seinäkellon mieheni syntymäpäivänä. Se tarina kulkee aina kellon mukana ja kello on nykyään meillä.

  Kivaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan valaisimeen rakastua? Minusta ainakin tuntuu siltä :D

   Poista
 2. Mukava muistella kun katse osuu kotona johonkin esineeseen, mistä se on saatu tai muisto siitä miksi kun se on hankittu. Näin esineille syntyy tarina ja tunnearvo <3

  Todella hyvin sopii valaisin tuohon nurkkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsikranaatti on kauneutensa lisäksi kotimme tunnearvokkain esine <3

   Poista
 3. Nyt pitää sanoa, että tuo nurkka ei voisi täydellisempi olla! Käsikranaatti sopii siihen loistavasti, ja nimenomaan valkoisena! :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.