tiistai 22. marraskuuta 2016

Pukeutumishuoneen päivitys


Kirjoittelin taannoin ostaneeni Pukumiehen loppuunmyynnistä lasiterassille pöydän ja pukeutumishuoneeseen vaaterekin. Nyt viimein muistin kuvailla jälkimmäisenkin tänne blogiin. Tämä rekki on ollut ihan mahdottoman hyvä ostos, enkä tainnut maksaa tästä kymppiä enempää! Vaatekaupan peruina se on tukeva ja laadukas, muistaakseni Tiger of Sweden merkiltään. Rekki on korkea, jolloin siihen sopii pidempikin mekko ja lisäksi ulkonäkö on simppeli ja musta. Tämän kelpaa tuoda eteiseenkin tarvittaessa, toisin kuin huoneessa jo aiemmin olleen Ikealaisen, joka huojuu ja notkuu.

Pukeutumishuoneessa on myös uusi matto, sillä pikkukissalla on tapana teroittaa kynsiä juuri tämän huoneen mattoihin. Kumma juttu, miten kissaankin pinttyy tietyt tavat. Vanha oli jo todella nyppääntynyt, mutta kyllä tässäkin tulee näkymään kynnenjälkiä. Karvalankamatto on meidän perheessä ainoa kestävä, mutta en halua tähän tilaan sellaista, joten ostan muutaman vuoden välein uuden edullisen puuvillamaton.

Kaikenkaikkiaan aika pikkujutuilla koko huoneen ilme päivittyi ja freesautui :)

Tässä kuvassa näkyy sekä vanha matto että vaaterekki:


6 kommenttia:

 1. Olipa hyvä löytä tuo rekki! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä voi vaatekaupoista tehdä hyviä sisustuslöytöjäkin :)

   Poista
 2. mistä tuo teidän lattia on hankittu? onko laminaatti vai parketti ja mikä sävy? näyttää todella hyvältä :) itsekin tässä etsin täydellistä lattiaa tulevaan taloomme ja tämä näyttäisi siltä millaista olen etsinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on laminaattia ja merkki taisi olla Lamella Click. Se ostettiin paikallisesta rautakaupasta ja jo nyt neljässä vuodessa se alkaa olla tiensä päässä :( Hyvää ei saanut halvalla tälläkään kertaan. Neliöhinta oli 15–20 € ja jälkiviisaana olisi pitänyt investoida puolet lisää, niin olisi saanut laadukkaan parketin.

   Poista
  2. Ehkäpä juuri tämä:
   http://www.rtv.fi/lattianpaallysteet/laminaatit/Lamella%20Click/Valkotammi%20290592.jpg/view

   Poista
  3. kiitos vastauksesta ja ikävä kuulla, että ei ole käytössä kestänyt kuitenkaan :/ tämä väri kuitenkin miellyttää, joten täytynee etsiä vastaavaa toiselta merkiltä :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.