lauantai 12. marraskuuta 2016

Joulumielellä

Piti tarkistaa blogista, milloin olen edellisvuosina laittanut joulukuusen, sillä haaveilen siitä jo kovasti. Viime vuonna laitoin kuusen joulukuun alussa ja yritän myös tänä vuonna malttaa siihen asti. Mikään ei kuitenkaan estä fiilistelemästä joulua ja muistelemasta menneitä. Viime jouluna meillä näytti tältä:


Kaksi sitä edeltävää joulua ovat näyttäneet tältä:


Edellisi vuosien tapaan tänäkin jouluna tulee valkoinen muovikuusi, rakastan sitä niiiin paljon! Talvisempia tekstiilejä olen jo olohuoneeseen vaihtanut, mutta joulukuusen kanssa samoihin aikoihin kaivelen kaapista vielä valkoiset ja punaiset porotyynyt. Saapi nähdä mitä muuta keksin, joku jouluinen asetelma baaritiskin edessä sivupöydällä voisi olla kiva. Joulukukkien osalta on hieman uusia suunnitelmia, jos vain löydän haluamani jostain.

4 kommenttia:

 1. Kauniita joulukuvia :) Meille ei taida tulla tänäkään jouluna kuusta ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuusi taitaa olla joulun suurin asia, joka jakaa mielipiteet :)

   Poista
 2. Ihanat kollaasit!! <3 Meillä taitaa pyöriä samat harmahtavat teksiilit kesät, talvet.. :') Joulukuussa laitan sitten joulutyynynpäällisia sekaan. :) Olen suunnitellut, että aloitan viikon päästä joulusiivoukset - joka huoneessa lattiasta kattoon. Sitten kun on siivoukset valmiit, laittelen jouluvaloja sisälle. Ulos laitettiin eilen Armaksen kanssa viimeisetkin valot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Laskin taas yhtenä päivänä paljonko meillä on koristetyynujä (yli 30) ja päällisiä toinen mokoma, niin voin vaihdella vaikka pari kertaa kuussa :D Olet kyllä uskomattoman reipas tuon siivouksen kanssa, meillä ehkä mopataan joulun kunniaksi ;)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.