maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulu on vielä paikoillaan

Meillä on kaikki joulusomisteet vielä paikoillaan, en ole raaskinut laittaa vielä pois mitään. Joulukuusesta saa nauttia niin pienen hetken, että otan kaiken ilon irti siitä nyt. Keskiviikkona sitten sen on aika mennä kesäunille. Luntakin olemme saaneet sen verran, että maa on valkoinen! Kyllä on lenkit maistuneet paremmin, kun ei ole niin synkkää koko ajan. On niin ihanaa tallustella hiljaisessa metsässä kun lumihiutaleet putoilevat hiljakseen. Talvi <3

En ole yhtään vielä miettinyt, mitä sisustan joulun tilalle. Ihan vielä ei kevättä, mutta ei ihan mustavalkoistakaan. Joku ihana pastellisävy sopisi hyvin tähän hetkeen. Ehkä siis tässä olisi lupa hakea uusia koristetyynyjä ja muuta pientä talvisisustustarviketta. Kumma, ettei komeroista kymmenien koristetyynyjen ja vilttien seasta löydy vielä yhtään pastellisävyä! Tilanne täytyy äkkiä korjata. Sopivasti alennusmyynnitkin.

En muuten ole ostanut vielä mitään alennusmyynneistä. Yritin jo pariinkin otteeseen, mutta mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään. Jotenkin joulun tavaraähkyn jälkeen shoppailu ei tunnu samalta. Heti kun karsin kodista joulun pois, niin melkovarmasti shoppailutarvekin suurenee.

Reipasta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Meillä kuusi lähti tänään, tosin joulua ei hirveästi laiteltu rempan takia.. Buu. No ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
 2. Meille ei edes koskaan tullut joulua :)! Hahah! Oikein hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sen joka vuosi (tai ollenkaan) tarvitse tulla, jos niin on parempi :)

   Poista
 3. Heh, meillä on vielä kaikki joulujutut! :D Kuusikin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kuusi oli jo niin hyvissä ajoin, että raaskin siitä jo luopua <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.