maanantai 18. tammikuuta 2016

Etsinnässä säilytin kylpyhuoneeseen

Meillä on kylpyhuoneessa ollut käytössä Normann Copenhagenin Silo-hylly, mutta nyt se alkaa olemaan tiensä päässä. Hylly on ollut kaunis ja hyvä, mutta siihen on ilmestynyt ruostetahroja. Tiesimme tätä hankkiessa, että hyllyä ei ole tarkoitettu märkätiloihin, mutta emme silloin löytäneet mitään parempaa. Nyt on kuitenkin edessä se, että shampoot ja saippuat tarvitsevat uuden säilyttimen.Olemme ajatelleet tilalle merkkiuskollisena Normann Copenhagen Pocket -säilyttimiä, vaikka nekään eivät ole kylpytiloihin suoranaisesti tarkoitettu. Hyvää niissä on materiaali, joka ei ainakaan ruostu. Myös ulkonäkö sopii simppeliin kylpyhuoneeseemme. Kuulen mielelläni suosituksia kauniista ja käytännöllisistä säilyttimistä, joten kertokaahan vinkkejä ja kokemuksia :)

8 kommenttia:

 1. Teillä on niin kiva kylppäri! Vinkkejä en osaa purkkejen säilytykseen kertoa. Mutta näin kylpyhuoneeseen liittyen minulla olisi pieni toive, kun teillä on poreamme ja itse sellaisesta haaveilen niin mielelläni lkuulisin siitä juttua esim. vinkkejä valintaan toimintoja ja kokoa ajatellen, hieman käyttökokemuksia ja miten usein tulee käytettyä :) kaikkea mahdollista myös puhdistukseen liittyen, onko työläs puhdistaa ym. Kivaa alkanutta pakkasviikkoa! Meillä mittari näytti aamulla hurjaa -31,5 astetta hyrr..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos juttu-vinkistä, aijonkin toteuttaa toiveesi pikimmiten! :)

   Poista
 2. Meillä on ollut niitä Sinin korjea imukupeilla. En voi suositella! Ne tippuilevat eivätkä pysy kauaa paikoillaan. Ei edes kestäneet yhden pullon painoa!!

  Mä jään seuraileen tätä koska tarve ois meilläkin säilytykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppo hankinta laisinkaan! Katsotaan mitä keksin :)

   Poista
 3. Ääni Pocket-säilyttimille:)! Itsekin oon niitä miettinyt meidän kylppäriin!

  VastaaPoista
 4. Normann Copenhagen Pocket säilyttimet ovat kyllä ihanat. Ja sopii taatusti tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi syvät Pocketit peittäisivät myös pullojen kirjavuutta :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.