perjantai 6. kesäkuuta 2014

L niin kuin

Loma! Tänään on ensimmäinen lomapäivä ja sitä kestää seuraavat neljä viikkoa. Ihana Pioni ilostuttaa keittiön pöydällä kivassa Pentikin maljakossa. Pioni on ihan ehdottomasti lempparikukkani! Maljakon sain ystävältäni kaason lahjana <3 Pionista tulee aina kesäfiilis.

Voi olla että postaustahti hieman harvenee, koska meille on kaikenlaista reissua ja aktiviteettia suunnitteilla. Huomenna jo aloitamme festarikesän Kouvolassa Vaakuna Piknikillä, jossa esiintyy Egotrippi, Kaija Koo ja Jukkapoika. Seuraaville festareille suuntaamme Helsinkiin Tuskaan. Myös Korian Pioneerifestarit, Lappeenrannan Rakuuna Rock, Kymi Dark River ja Kotkan Meripäivät ovat edessä. Onneksi kaikki eivät satu tähän kesäkuulle. On tarkoitus ehtiä tehdä pihahommiakin jonkun verran. Ja joku ihana reissuhan odottelee jo ihan oven takana ;)Riemukasta ja lämmintä viikkistä kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! <3 Nauttimaan en edes kehoita, sillä osaatte sen varmasti! :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin alkoi loma, ihanaa lomaa sulle ja mulle :) Teillähän on ihanasti aktiviteettia tiedossa. Meillä lomaa menee lähinnä pihahommissa ja isäntä tekee autokatosta. Mutta kyllä me jossain käydään silti piipahtamassa.

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.