lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kaappi terassille

Tuska-festareilta on kotiuduttu. Kivaa oli vaikka tukkaa koskeekin! Kotimatkalla pyörähdimme Ikean kautta ja mukaan tarttui PS-kaappi, joka muutti terassillemme. Kaappi on peltiä, joten tuumiskelin sen kestävän ulkokäytössä. Kaappiin mahtuu paljon tavaraa, grillaus- ja savustusvälineet, kastelukannu, ruukkuja ja muuta tarpeellista. Kaappi toi grillin viereen myös kaivattua laskutilaa ja savustinkin sai siitä oman paikkansa terassilla.Muutama "värikäs" sisustustyynykin tarttui mukaan Ikeasta. Meillä on ennestään kapeaa mustavalkoraitaa, mutta nyt nappasin myös pari leveäraitaisempaa.
Clas Ohlsonin metallikori säilyttää puutarhakengät kivasti, kenkiä kun tuppaa takaovelle kerääntymään useita pareja. Korissa ne pysyvät edes joten kuten silmää miellyttävinä. Jokunen aika sitten Prismasta tarttui mukaan kivat talo-lyhdytkin. Ovat värinkin puolesta kuin meille tehdyt.
Nyt grillausterassi alkaa olemaan valmis, seuraavaksi pääsenkin varmaan sisustelemaan lasiterassia. Saatiin meille ihana terassikelikin joten nyt raahaudun nauttimaan ilta-auringosta. Kivaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Hyvin sopii kaappi ja tuo kori kengille on tosi hyvä idea. Meillä on kengät aina terasin ovensuussa, mutta taidanpa laittaa niille korin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kori on kyllä ollut hyvä tuohon tarkoitukseen, vielä kun mieskin oppisi sitä käyttämään :)

   Poista
 2. Tuo kaappi on kyllä niin loistava pihalla! Sopii hyvin terassille. Kivan näköistä muutenkin, ihania yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tähän terassiosuuteen olen kyllä jo tyytyväinen, mutta vielä olisi terassia sisustettavaksi.

   Poista
 3. Löysin blogisi sopivasti etsiessäni sopivaa kaappia terassillemme. Minua kiinnostaa kovasti, miten tuo Ikean PS-kaappi on kestänyt terassilla. Vieläkö se on teillä siellä käytössä ja onko tullut ruostetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä kaappi ruostui vaikka ei altistunut sateelle. Nykyisin terassilla puinen.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.