sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Lastenhuoneen ensimmäiset kalusteetOlemme puuhastelleet lastenhuoneen yhtä nurkkausta valmiiksi. Lastenhuone tulee vierashuoneen paikalle, mutta vielä vierashuone saa säilyä huoneen toisella laidalla. On yllättävää, miten paljon tavaraa on jo ihan pienellä vauvalla. Ristiäislahjaksikin tuli kaikkea ihanaa ja halusin ne esille jonnekin. Sen vuoksi halusimme aloitella jo huonetta, vaikka vauva ei siellä vielä nukukaan.

Maalasimme päätyseinän mustalla ja haimme siihen Ikeasta mustat hyllyt. Voitte uskoa, että olen saanut kuulla tästä valinnasta kaikenlaisia kommentteja. "Kamalan ankeaa laittaa ihanalle vauvalle musta huone." Kunhan vauva kasvaa ja muuttaa omaan huoneeseen, niin lelut tuovat sitten enemmän väriä, joten huoneen pinnat saavat olla aika neutraalit. Ei olisi yhtään kotimme tyylistäkään sutia seiniä vaalean sinisellä ja tapettia meille ei laiteta kissojen takia. Hopea seinä saa jäädä, tykkään siitä kovasti ja minusta musta ja hopea sopivat mainiosti pojan huoneeseen.

Huoneesta puuttuu vielä matto ja verhot sekä kaikki valaisimet. Maton ja yhden valaisimen jo tilailinkin, mutta ne eivät ole vielä saapuneet. Kattovalaisimen kanssa olen paininut jo monta kuukautta, enkä millään osaa päättää mikä olisi paras. Verhoihin en ole vielä uhrannut kovin montaa ajatusta, mutta jotain mustavalkoista tilkalla turkoosia ehkäpä.

No mitäpäs tuumitte, onko huone ihan ankea :D

2 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.