lauantai 3. syyskuuta 2016

Kutsuvampi sisäänkäynti

Pariin kertaan olenkin jo maininnut, että tämä kesä on aherrettu pihalla ja viimein piha näyttääkin jo viimeistellyltä. Kovin kummoisia toimenpiteitä emme ole tehneet, lähinnä saattaneet loppuun roikkumaan jääneet asiat. Varsinkin etupihan terassi on ollut vajavaisen näköinen, mutta nyt sekin näyttää aika kutsuvalta. Taas kerran täytyy ihmetellä, miten paljon aita vaikuttaa terassin ulkonäköön.

Täällä on ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin lauantai, josta olemme kissojen kanssa nauttineet täysin siemauksin. Lasiterassilla kölliessä voi helposti kuvitella itsensä aurinkorannalle, niin kuumasti aurinko sinne paahtaa. Kasa lehtiä, siisti koti, aurinko ja hyvä musiikki, voiko lauantailta muuta vaatia.

14 kommenttia:

 1. Hei!
  Bongasin ihan uuden blogin ja taidanpa jäädäkin lukijaksi. :)
  Kivoja ideoita teidän terassilla ja kuitenkin ihan tavallisia. Etsin tässä ideoita omille terasseille. Käy meilläkin joskus kylässä, jos haluat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi :) Tulen ehdottomasti vastavierailulle!

   Poista
 2. Komea terassi ja viimeistellyn näköinen piha. Puutarhahommat ovat niin kouluttavia ja niillä saa niin huolitellun ilmeen aikaiseksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä tuntuu, että vaikka pihalla ahkeroi kuinka paljon niin mitään näkyvää ei tapahdu ja toisaalta sitten yksi aita voi muuttaa koko pihan kertaheitolla :)

   Poista
 3. Tosi kaunista ja niin siisti sekä selkeä sisäänkäynti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tuo aita sai sisäänkäynnin todella paljon selkeämmäksi :)

   Poista
 4. Kivan näköistä! Onko ikean ps-kaappi muuten kestänyt hyvin ulkokäytössä? Harkitsen sitä meidän terassille.
  T. Liia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on ihan ok-kunnossa vielä. Jostain kulmasta näkyy vähän ruostetta ja valkoinen taso on paikoin pinttynyt aika likaiseksi (kalan savustamisesta), mutta olen ollut tyytyväinen hankintaan. Ja siis on se niin siisti vielä, ettei tarvitse alkaa vaihtamaan tms.

   Poista
 5. Eihän tätä ollut vielä meidän käynnin aikaan, vai oonko dementikko? :') Näyttää jotenkin jyhkeämmältä tuo etuterde nyt, iso peukku! :)

  VastaaPoista
 6. Ei ollut, nikkaroimme aidan vasta hiljattain :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista, Kotoisaa ja Selkeää, tykkään! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.