maanantai 29. elokuuta 2016

Vaatekaupan pöytä

Olisikos taas aika viikottain lupaamani postauksen. Olen meinannun monta kertaa tässä välillä tarttua näppäimiin, mutta sitten on tullut taas jotain "kiirettä". Nyt kuitenkin halusin viimeinkin tulla intoilemaan uusimmasta löydöstäni.

Meidän kylältä loppui Pukumies ja siellä oli hyvät loppuunmyyntialet. Marssin liikkeeseen aikeissa ostaa jokin ihana juhlamekko kivaan hintaan, mutta lähdinkin kaupasta mukanani pöytä ja vaaterekki! Sisustusintoilija on sisustusintoilija vaatekaupoillakin :D Aikani mekkoja katseltuani, kiinnitin huomioni pieneen kirkkaaseen akryylipöytään ja kysäisin myyjältä olisiko sekin kaupan. No olihan se ja vielä ihan pilkkahinnalla! Siitä innostuneena katsastin kaikki kalusteet ja somisteet ja ostin vielä kauniin ja laadukkaan vaaterekinkin. Rekki ei ole vielä ihan omalla paikallaan, mutta lupaan napata siitä kuvan myöhemmin.

Olin mietiskellyt lasiterassille sopivaa sivupöytää, jotakin kevyttä mutta tarpeeksi suurta kuitenkin. Asia on ollut hieman holdissa, koska kesä vei kaikki ylimääräiset rahani. Onneksi en ollut kiirehtinyt asian kanssa, sillä nyt se ratkesi kuin itsestään. Sopii minusta melkoisen täydellisesti tuohon lepakon kylkeen. Ei tuki näkymää, mutta on tarpeeksi suuri kahvikupille ja kakkulautaselle. Ja koskaanhan ei voi olla liikaa tasoja kynttilöille.


Kissan omistajat tietävät varmasti, että jos kissalla ei ole aikomustakaan väistää eikä katsoa kameraan niin sitten se ei vain suostu ja sillä sipuli :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.