keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kokonaiskuvaa terassista

Etsin yhtenä päivänä blogistani vanhoja kuvia terassista ja huomasin, että laajempia kokonaiskuvia esiintyy harvoin, lähes ollenkaan. Itsestäni on tuntunut, että postailen jatkuvasti terassilta, mutta en sittenkään. Niimpä otin kameran käteen ja kävin nappaamassa lisää kuvia.


Meille on ollut todella hyvä ratkaisu rakentaa terassille useita alueita omiin käyttötarkoituksiinsa. Johonkin kohtaan paistaa aina aurinko. Pieni kahvilapöytäryhmä on vielä tulossa lasiterassin ja aurinkotuolien väliin, sillä joskus haluan istua taivasalla kahvilla. Olemme pihaihmisiä ja vietämme suurimman osan kotonaoloajasta ulkona. Tykkäämme myös nikkaroida, joten siksi terassiakin on syntynyt aika paljon. Vähän sitä pitäisi vielä jatkaa, mutta tänä kesänä emme taida ehtiä.


Rinnetontti on tuonut omat haasteensa pihasuunnitteluun ja minusta on ollut kiva ratkaisu pengertää pihaa kivimuurilla sekä terasseilla. Korkoero ei näytä yhtään niin suurelta, kuin mitä se todellisuudessa on. Aurinko laskee pihan etukulmaan, josta se langettaa viimeiset säteet terassillemme, kuten alimmaisesta kuvasta näkyy. Hassua muuten, että sisällä vallitsee tasaisen harmaa ja karsittu fiilis ja terassilla on ihan kaikkea ja vähän sitä sun tätä :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tosi onnellinen, että se on viimein valmis :)

   Poista
 2. Tuo teidän terassi on kyllä aivan mieletön! Voi kun tuommoisen saisi joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauan sitä nikkaroitiinkin, mutta valmistui se viimeinkin :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.