maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lasiterassin haaveilua

Olemme suunnitelleet L-muotoisen terassimme saunaosaston puolelle lasitettua osiota. Keraplastilla on kivan näköinen terassipaketti, josta otamme mallia ilmeeseen:

Tuossa Keraplastin mallissa kivaa on tuo rimoitus. Lasitettu osuus tulee kulmaan, joten lasiseiniä tulee vain kahdelle sivulle. Molemmille sivuille tulee koko matkalta liukuovet ja kun yhden oven työntää syrjään ritilikön kohdalta ilma vaihtuu mutta kisset pysyvät sisällä :) Keraplastin terassissa päädyissä ei ole liukuovia vaan yksi tavallisesti aukeava ovi, joka mahdollistaa lasit kattoon asti. Liukuovien kanssa ylälinja pitää suoristaa, joten ylös tulee valkoinen kolmion muotoinen seinäke tai kolmion muotoinen lasi. Emme ole vielä saaneet päätetyksi, tuleeko runko valkoisesta puusta vai alumiinista. Kuka voisi tehdä päätökset puolestani? :D

Terassi on tällä hetkellä betonia ja on vielä päättämättä, jääkö koko terassi betonille, laudoitetaanko se vai jotain niiden yhdistelmää. Arveluttaa hieman, miten betoni kestää ja käyttäytyy ajan saatossa, mutta ainahan sen voi laudoittaa, jos se pölyää tai kuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.