maanantai 26. helmikuuta 2018

Lastenhuoneen säilytysratkaisut
Tällä kertaa on vuorossa viimeinen nurkka lastenhuoneesta. Huoneessa vallitsee usein aikamoinen lelukaaos, joten koko huoneen kuvaaminen kerralla on osoittaunut mahdottomaksi :D
Täältä voit kurkata muut tähän huoneeseen liittyvät postaukset ›

Pojan ihana liikennematto odottaa pesulaan pääsyä ja tämä tummanharmaa on tilapäisratkaisuna.

Aiemmissa postauksissa olleiden Kallax-hyllyjen lisäksi huoneen kalustuksena on Ikean Stuva kaappi ja säilytyspenkki. Nuo ovat osoittaunuteet hyviksi hankinnoiksi, sillä ne imevät hurjan määrän tavaraa itseensä. Alunperin säilytyspenkkejä piti tulla kaksi rinnakkain, mutta epämääräisen kauppalapun johdosta toinen jäi ostamatta. Myöhemmin tuohon voisi hankkia ilman laatikkoa olevan penkin piirustuspöydäksi ja sen eteen pienen jakkaran.

Seinäkoukut ovat miehen askartelemat vanerista ja niissä on hyvä säilyttää monenmoista tavaraa, ulkohaalarista kirjastokassiin. Koukut ovat hyvät lastenhuoneessa sillä niihin saa nopeasti tökättyä asioita pois käsistä. Miten tuntuukin, että aina on kädet täynnä kun lapsen kanssa tulee tai lähtee.

Joulupukki toi pienet lyriikkataulut ja sommittelin ne kollaasiksi penkin yläpuolelle. Pojan huoneen sisustus alkaa olemaan enemmän more is more -tyyppinen, mutta minusta lastenhuone saa ollakin vaikka muu koti on minimalistisempi. Seinäkellokin oli pakko hankkia, sillä poika on todella innostunut kelloista <3

Seuraavksi pitäisi siirtää vierassänky pois pojan huoneesta, sille on uusi paikka varattuna pukeutumishuoneestamme. Sängyn siirto vaatii kahden lipaston tyhjentämisen ja siirtämisen, joten ihan pelkkä kantaminen ei ole tulossa. Meidän makuuhuoneemme kapea lipasto pääsee vierassängyn kanssa pukeutumishuoneeseen ja pukeutumishuoneen suurempi lipasto siirtyy makuuhuoneeseen. Tämä vaihtokauppa tekee varmasti hyvää myös makuuhuoneelle, sillä nykyinen lipasto ei ole oikein ollut sopiva sinne.

Tulevan muutoksen myötä pojan huoneeseen tulee enemmän tilaa ja sinne mahtuvat esimerkiksi rummut, jotka hän sai kummiltaan synttärilahjaksi :D Myös kolmipyöräinen ja keinuhevonen asustelevat milloin missäkin ja sitten nekin saavat omat paikkansa. Meinaa hiki tulla jo pelkästään tätä kirjoittaessa, sillä niin paljon tavaraa tuo yksivuotias jo omistaa.

Jospa menisin taas siivoamaan yhden nurkan. Reipasta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Meillä sama show menossa kotona. Loppusuoralla aletaan olla, pitääkin blogiin tehdä joku postaus pojan huoneesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) täytyy vilkuilla blogistasi teidän pojan huonetta!

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.